Type what you are searching for:
Van Hell Amersfoort en Apeldoorn

Fijn om u weer te zien, vrijblijvend en private shoppen bij ons op afspraak

Vanaf 3 maart verwelkomen wij u graag geheel vrijblijvend in onze winkels. Service bieden en persoonlijk contact met u is voor ons erg belangrijk.

We zijn dan ook blij dat we u als klant weer op de meest persoonlijke wijze kunnen adviseren bij het kiezen van een mooi sieraad of horloge! Uiteraard blijven we daarbij verantwoordelijkheid nemen voor elkaars gezondheid. Wij vragen u om uitsluitend op afspraak te komen winkelen. Daarnaast blijft Click & collect via onze webshop mogelijk net als het door ons persoonlijk laten thuisbezorgen van uw geschenken. Met nieuwe mogelijkheden, maar met de vertrouwde service, zijn wij als team optimaal ingesteld op het winkelen van nu.