Type what you are searching for:

Nieuw in onze collectie

Elke maand laten we u via onze nieuwsbrief kennismaken met een aantal nieuwkomers in onze collectie. Vanaf nu zijn deze in onze winkels te bewonderen en te passen.

 


 

Seiko Presage Sharp Edged

De prachtige wijzerplaat van de Seiko Sharp Edged trekt direct alle aandacht naar zich toe. De wijzerplaat dankt zijn intrigerende uiterlijk aan de bijzondere bewerking met een traditioneel Japans Asanoha-patroon. Het geometrische patroon zorgt ervoor dat het licht steeds anders reflecteert. Het horloge heeft een edelstalen band met gepolijste en gematteerde schakels. De 39,3 millimeter brede kast biedt plaats aan een automatisch uurwerk en heeft een superharde coating die het horloge tegen krassen beschermt.

 
Bekijk Seiko collectie
 


 

Seiko Prospex Limited Edition SPB201J1

Uit een prachtige combinatie tussen innovatieve Seiko-technologie en vintage kenmerken voor het design ontwikkelde Seiko de Seiko Prospex Limited Edition. Het model is gemaakt om in extreme omstandigheden goed te blijven functioneren. Deze Seiko is tot 200 meter waterdicht en wordt aangedreven door kaliber 6R35 welke een gangreserve van maar liefst 70 uur genereert. Het horloge is uitgebracht in een oplage van 2021 stuks, waarvan wij nummer 781 voor u klaar hebben liggen.

 
Bekijk Seiko collectie
 


 

Kleurrijke Romance

Met de nieuwe Romance-collectie viert het Nederlandse merk R&C het leven en de liefde met uitbundige kleuren. Subtiel en toch een ware eyecatcher is deze schitterende armband met een mix aan blauwe en paarse saffieren, gecombineerd met diamant (1,28ct SI/TW).

 
Bekijk R&C collectie
 


 

Armband met kleurrijk saffier

De Nieuwe Romance-collectie van R&C staat in het teken van de liefde. De allermooiste kleurstenen vormen samen met diamanten het stralende middelpunt van de collectie. Deze armband met verschillende kleuren saffier waartussen diamant (1,52ct SI/TW) werd geplaatst, is een feest om te dragen.

 
Bekijk R&C collectie
 


 

R&C York ringen

Veelzijdig en charmant… De York ringencollectie van R&C bestaan uit roségouden ringen met in het hart een cabochon geslepen edelsteen. R&C gebruikte hiervoor onder andere: maansteen, toermalijn, topaas, aquamarijn, tanzaniet en roze quartz. Draag uw York-ring solo of uitdagend met een van de andere schitterende ringen van R&C.

 
Bekijk R&C collectie
 


 

Duo in London Blue Topaz

Dit duo in London Blue Topaz komt uit de ringencollectie van het Nederlandse merk R&C. De gladde roségouden ring komt uit de York-collectie en heeft een mooie, cabochon geslepen London blue topaz in een bezelzetting. De ring met briljant geslepen diamant (12ct tw/si) in de band is een schitterende ring uit de Cuba-collectie.

 
Bekijk R&C collectie
 


 

Breitling Superocean Heritage ’57 Outerknown

De Breitling Superocean Heritage ‘57 collectie is een eerbetoon aan de oorspronkelijke Superocean uit 1957, één van Breitling’s iconische modellen. Dit Breitling horloge heeft een edelstalen horlogekast met een diameter van 42 millimeter. De bronskleurige wijzerplaat heeft vintage kenmerken, maar daaronder tikt het innovatieve automatisch Breitling 10 uurwerk dat officieel door de COSC is gecertificeerd voor chronometers. De wijzerplaat is goed afleesbaar door de groot uitgewerkte index en de pijlvormige wijzers. Mooi detail is ook de band die gemaakt werd uit ECONYL® garen. Dit garen is gemaakt van nylon afval, zoals oude visnetten, gevist uit de zee. Daarnaast is het model leverbaar met een stoere, geruwde lederen band.

 
Bekijk Breitling collectie