Type what you are searching for:

Trouwringen van Christian Bauer

Liefde die wordt bezegeld met een huwelijk is bijzonder. Dat maakt ook trouwringen extra bijzonder. Al vijf generaties lang, sinds 1880, maken de edelsmeden van het Duitse topmerk Christian Bauer prachtige verlovings- en trouwringen die bedoeld zijn om een liefde lang mee te gaan.

Vervaardigd uit de fijnste materialen en met toewijding gemaakt, zijn de trouwringen van Christian Bauer een synoniem voor de hoogste kwaliteit. Met een collectie die bestaat uit zowel klassieke als moderne trouwringen, bieden we bij Van Hell Juweliers een ruime keus aan Christian Bauer trouwringen. Kiezen jullie voor maanwit platina, warm goud, glanzend palladium of een combinatie van meerdere materialen? Uiteraard biedt de collectie ook trouwringen met diamant. De schitterende en comfortabel draagbare trouwringen van Christian Bauer zijn, net als de liefde zelf, van blijvende schoonheid.

 


 

Christian Bauer trouwringen van mat en glanzend witgoud

De aan de bovenzijde geplaatste briljant geslepen diamanten (0,22ct) zijn betoverend! Deze witgouden trouwringen zijn vervaardigd van hoogwaardig 18 karaat witgoud. Een deel van de ring is gematteerd en een deel gepolijst wat de ringen een moderne uitstraling geeft.

 
Bekijk collectie
 


 

Christian Bauer trouwringen van mat en glanzend roségoud

Het getal 12 staat voor perfectie, wat een symbolische waarde geeft aan de 12 briljant geslepen diamanten (0,06ct. TW/SI ) die de damesring sieren. Deze prachtige ringen zijn vervaardigd van 14 karaat roségoud en zijn beide 4,5 millimeter breed.

 
Bekijk collectie
 


 

Juwelenbox van Wolf cadeau

Bij aankoop van een set trouwringen ontvangt u van ons een waardebon voor een luxe sieradenetui van Wolf; dé perfecte reisbegeleider voor uw sieraden. U heeft keus uit etui ‘Maria’ (t.w.v. € 125,-) of ‘Caroline’ (t.w.v. € 109,-). De etuis zijn gemaakt van een mooie kwaliteit leder en bieden plaats aan meerdere sets ringen, oorsieraden en armbanden. ‎De binnenzijde is bekleed met LusterLoc™ dat sieraden tot 35 jaar beschermt tegen oxidatie. De cadeaubon is geldig tot 31 oktober 2021.
 
Bekijk Wolf sieradenetui
 


 

Christian Bauer trouwringen van platina en roségoud

In een combinatie van platina en roségoud zijn deze trouwringen van Christian Bauer een prachtige keuze voor paren die kiezen voor romantische ringen in een moderne vormgeving. De ringen zijn beide 6 millimeter breed en geheel gematteerd. De damesring heeft rondom een lieflijke lijn met briljant geslepen diamant (0,28ct. TW/Si) in een railzetting.

 
Bekijk collectie
 


 

Christian Bauer trouwringen van glanzend roségoud

Deze prachtige klassieke set trouwringen bestaat uit een 4 millimeter brede herenring, en een 3 millimeter brede ring voor haar. De ringen zijn vervaardigd uit 14 karaat roségoud en met veel liefde gepolijst voor een prachtige glans. In de damesring zijn geheel rondom briljant geslepen diamanten gezet in een railzetting (0,49ct. TW/SI).

 
Bekijk collectie