Type what you are searching for:

Valentijn, Cupido en Amethist

Volgens de legende droeg Valentine, de beschermer van de romantische liefde, altijd een afbeelding van Cupido bij zich, uitgesneden uit amethist. De dieppaarse kleur van de prachtige edelsteen wordt dan ook geassocieerd met tijdloze liefde en schoonheid.

 


 

Artur Scholl ring met amethist en diamant

Artur Scholl weet als geen ander schoonheid, vrouwelijkheid en kracht samen te brengen in oogverblindende sieraden. In deze roségouden ring schittert tussen de 4 robuuste zetpoten voorzien van diamant een prachtige baguette geslepen amethist.

 
Bekijk Artur Scholl collectie
 


 

Romance tussen amethist en diamant

Amethist en diamant vormen een haast koninklijke combinatie in deze mooie 18-karaat roségouden entourage ring uit de R&C Romance-collectie. De amethist heeft een schaakbordslijpel, wat zorgt voor een prachtige schittering. Op de band van de ring en om de amethist, zijn witte briljant geslepen diamanten gezet(0,22ct).

 
Bekijk R&C collectie
 


 

Pianegonda oorhangers Sublimia

Met deze oorhangers uit de Sublimia-serie laat Pianegonda zien dat amethist ook prachtig tot haar recht komt in moderne sieraden. De amethist is kunstig in zilver gezet waardoor ze vrij tussen het zilver lijkten te zweven.

 
Bekijk Pianegonda collectie
 


 

Sublimia Amethist

Deze armband van Pianegonda, uit de Sublimia-serie, is vervaardigd uit zilver en draagt in het hart een amethist. De edelsmeden van Pianegonda lieten zich voor de Sublimia-lijn inspireren door geometrische vormen. De armband die u om de pols klikt, draagt als een schitterend eerbetoon aan licht en ruimte.

 
Bekijk Pianegonda collectie
 


 

Bigli Ring Mini Sweety Amethyst Blush

Om een kleur van te krijgen, zo mooi! Deze ring heet Sweet Amethyst Blush en komt uit de Bigli Mini Sweety-serie. Blikvanger in de roségouden ring is de doublet ‘Amethist Blush’, die werd samengesteld uit parelmoer, robijn en amethist als toplaag. Als echte stralende toegift kreeg de mooi gepolijste band van de ring een briljant geslepen diamant van 0,02 ct.

 
Bekijk Bigli collectie