Type what you are searching for:

Cadeautips voor de koninklijke familie

Koning Willem-Alexander mag op 27 april zijn 54ste verjaardag vieren. Het wordt geen uitbundige Koningsdag dit jaar, maar hij zal vast een klein feestje vieren met koningin Maxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane. Maar wat is een passend cadeau voor de koning, de koningin en de prinsessen? Wij hebben wel enkele cadeautips.

 


 

Voor Willem-Alexander: een horloge van Staudt Twenthe

Sportief, maar toch chique. Nederlands, maar met een internationale uitstraling. Dit horloge van Staudt Twenthe heeft een roségouden kast, met een unieke, massief zilveren en vakkundig gegraveerde wijzerplaat. Het perfecte horloge voor onze jarige koning; en voor alle andere mannen met stijl.

 
Bekijk collectie
 


 

Voor Maxima: een ring en oorsieraad van Artur Scholl

Modieus en sprankelend als koningin Maxima is, kan het niet moeilijk zijn om voor haar een sieraad uit te kiezen. Want wat staat haar nu eigenlijk niet? Wij stellen deze nieuwe sieraden van Artur Scholl voor. Een ring en een bijpassend oorsieraad van roségoud met maansteen en lemonkwarts.

 
Bekijk collectie
 


 

Voor Amalia: trendy met Monzario

Met haar 17 jaar is Amalia nog geen volwassen vrouw, maar ook geen jong meisje meer. Een lastige leeftijd voor een cadeau? Nee hoor. Wij kozen voor deze combinatie van een collier en een armband van Monzario. Een Nederlands merk, maar vervaardigd door Italiaanse edelsmeden. De armband is een elegante en trendy uitvoering van de closed forever armband. Het bijpassende collier is stijlvol en trendy en hiermee ideaal voor jonge dames. Ook voor dames die geen kroonprinses zijn.

 
Bekijk collectie
 


 

Voor Alexia: Sweet Sixteen met Tirisi

Wat cadeau te doen aan een jonge meid die binnenkort haar zestiende verjaardag viert? Voor Alexia dachten we aan deze roségouden oorhangers met diamanten van Tirisi. Onder het Tirisi-motto ‘the world is my catwalk’ kunnen jonge vrouwen bij het vieren van hun Sweet Sixteen met deze oorhangers de hele wereld aan. Draagbaar, maar met allure.

 
Bekijk collectie
 


 

Voor Ariane: Miss Spring voor een actieve puber

Ariane houdt van paardrijden, hockey, tekenen, gitaar spelen en jazz ballet. Ze is net veertien geworden en voor deze actieve spring-in-t-veld dachten we aan deze ring van Miss Spring uit de Allerliefste-collectie. De geelgouden ring valt op de door de drie ovaal geslepen roze toermalijnen, intens van kleur en met een subtiele schittering.

 
Bekijk collectie