Type what you are searching for:

What’s new

Elke maand stellen we een aantal nieuwkomers in onze collectie aan u voor. Deze horloges en juwelen wachten erop om binnenkort door u bewonderd en gepast te worden.

 


 

Uniek: Staudt Twenthe Guilloche Chronograph

Staudt Twenthe is een jong merk, maar met het vakmanschap van gerenommeerde horlogemerken. Een mooi voorbeeld hiervan is deze stalen Staudt Twenthe Guilloche Chronograph met zijn geguillocheerde wijzerplaat. Een techniek die slechts weinig ambachtslieden beheersen. Dit is een letterlijk uniek horloge. Er zijn er slechts honderd van gemaakt, waarvan wij de nummer 1 voor u klaar hebben liggen.

 
Bekijk Staudt collectie
 


 

Ontluikende lente

De witte maansteen, de diamanten en een briljantgeslepen champagnediamant in een roségouden oorhanger. Alles in deze sieraden van Bron roept één ding: het is lente! De oorhangers uit de Sushi-collectie zijn perfect voor de ontluikende lente en de belofte van een nieuw seizoen.

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Relaxte tijden

Aan een roségouden collier of aan een nonchalant koord. Deze roségouden hanger van Bron is overal op haar plek. Onder de witte maansteen en diamant beweegt speels een deel met witte diamant. Een relaxte hanger, voor relaxte dagen.

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Ibiza, here we come!

Deze kleurrijke Reflex-armband van Bron doet ons meteen verlangen naar zon, zee, strand en gezelligheid. Kortom: de sfeer van Ibiza. De armband wisselt Aventurijn, carneool, roze opaal en rookkwarts af met roségouden elementjes. Maar andere combinaties zijn ook mogelijk en de armband is bovendien makkelijk te combineren met andere armbanden van Bron. Dat maakt hem persoonlijk en uniek.

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Kleurrijk boeket

Een prachtig lenteboeket staat mooi in elke woonkamer, maar wat vindt u van deze roségouden ring van Artur Scholl? Zoals de bloemist met kennis van zaken de bloemen schikt, hebben de goudsmeden van Artur Scholl de keus uit talloze facet geslepen edelstenen. Zij kozen voor amethist, witte en oranje saffieren en plaatsten ze tussen zwart gerhodineerde zetpootjes. Een ring als een kleurrijk boeket is het aansprekende resultaat.

 
Bekijk Artur Scholl collectie
 


 

Om verliefd op te worden

Van groot naar klein bewegen negen toermalijnen in verschillende kleuren mee met het ritme van degene die ze draagt. De roségouden oorhangers van Artur Scholl zijn levendig, vrolijk en zomers. Het zijn oorhangers om verliefd op te worden en mee op een zonnig terras plaats te nemen.

 
Bekijk Artur Scholl collectie
 


 

Sprankelend voorjaarsboeket

Een bloem die uitkomt. Dat is deze roségouden ring uit de Phlox-familie van Bron. Het hart van de bloem is een heldere lemonkwarts die is gezet tussen vier robuuste zetpoten. In iedere zetpoot is een briljant geslepen diamant geplaatst, waardoor de vijf stenen samen een sprankelend voorjaarsboeket vormen.

 
Bekijk Bron collectie