Type what you are searching for:

In the spotlight: Breitling Premier Heritage

De presentatie van de nieuwe Breitling-collectie is elk jaar weer een moment waar vol spanning naar wordt uitgekeken. En terecht! Bij Van Hell Juweliers stond het ook al tijden dik onderstreept in de agenda. En we werden zeker niet teleurgesteld…

 


 

Back to the forties

Een nieuw model, maar geïnspireerd op een horloge uit de jaren veertig. Deze Breitling Premier Heritage B25 Datora 42 maakt deel uit van de Premier-collectie. De collectie eert het verleden, maar is technisch helemaal van deze tijd. Dit roségouden model combineert de tijd met een maanfase aanduiding, chronograaf, tachymeter en volkalender. Zoiets vraagt om een geavanceerd uurwerk en dat levert Breitling dan ook met het eigen manufacture kaliber B25.

 


 

Tijdloos en eigentijds

Kan een horloge zowel tijdloos als eigentijds zijn? Bekijk deze Premier Heritage B25 Datora 42 en het antwoord zal duidelijk zijn. Dit horloge van Breitling is straks verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Het verschil zit hem in de wijzerplaat, de kast (edelmetaal) en de meer toegankelijke prijs. Maar ook deze Breitling biedt alle technisch vernuft met een maanfase aanduiding, chronograaf, tachymeter en volkalender.

 


 

Klaar voor de start?

Af….We kunnen beginnen met aftellen want deze Breitling Premier Duograph is binnenkort verkrijgbaar. En als het erom gaat tijden te meten, is dit model beslist onmisbaar. De Premier Duograph is namelijk een dubbelchronograaf, ook wel ‘rattrapante’ genoemd. Met deze functie is het mogelijk om niet één, maar twee verstreken tijden tegelijk te meten. Wilt u met eigen ogen zien hoe dit allemaal werkt? Aan de achterzijde van de kast is door de transparante glasbodem het uurwerk B09 te bewonderen.

 


 

Heden en verleden

Groen is op dit moment een populaire kleur, maar wist u dat groen ook een kleur is die ons mee terugvoert naar het verre verleden? In deze Breitling Premier Heritage is het de combinatie van de stalen kast met de pistachegroene wijzerplaat die vroegere tijden doet herleven. De chronograaf met alligatorleren band neemt ons met zijn eigentijdse manufacture kaliber B09 echter net zo snel weer mee terug naar het heden.

 
Bekijk Breitling collectie