Type what you are searching for:

Cadeautips voor klassiek traditionele moeders

Heeft uw moeder een klassieke, traditionele smaak? Gaat zij liever voor duurzame producten waar ze nog jarenlang plezier aan beleeft dan voor de nieuwste, wellicht kortdurende, trends? Dan weten wij precies waar zij voor zou kiezen als ze zelf iets zou uitzoeken. Maar wilt u haar verrassen, dan helpen wij u graag op weg.

 


 

Een vleugje karakter

Romantisch, zoet, delicaat, maar ook intens en innemend. Dat is de geur die we ruiken in een kamer waar de lichte geur Linfa van Culti Milano Decor ons verwelkomt. De stijlvolle, vierkante flessen van dik glas met een donkerbruine esdoornhouten dop staan bovendien goed in een warm interieur en voegen een vleugje karakter toe aan elke kamer.

 
Bekijk Culti Milano collectie
 


 

De Hampton: rechthoekig met stijl

De Hampton is een klassieker in de collectie van Baume & Mercier. Het rechthoekige model is van alle tijden en gaat, zoals het een echte klassieker betaamt, nooit tegenstaan. De Hampton is er wel in verschillende uitvoeringen die elk model toch net een andere uitstraling geven. In deze stalen Hampton is het de zilverkleurige wijzerplaat met zijn verschillende structuren die de aandacht trekt. Een geraffineerd horloge, voor stijlvolle moeders.

 
Bekijk Baume & Mercier collectie
 


 

Een klassieker van Seiko

De geschiedenis van Seiko gaat terug tot 1881 en sinds die tijd heeft het heel wat horloges gebracht die we inmiddels tot de klassiekers mogen rekenen. Een daarvan is deze Presage Automatic. Het heeft een in doublé uitgevoerde kast met een diameter van 33,8 millimeter. Het automatische uurwerk geeft de tijd en de datum aan, in alle bescheidenheid de tijd wegtikkend achter een aantrekkelijke wijzerplaat met een hoogglanzend patroon.

 
Bekijk Seiko collectie
 


 

Meisterstück voor moeders

We tikken, mailen en appen tegenwoordig heel wat af, maar uiteindelijk gaat er niets boven een handgeschreven brief of notitie. Zoiets vraagt om goed schrijfgerei en dan komen we al snel terecht bij Montblanc. Het merk maakt al ruim een eeuw vulpennen, ballpoints en vulpotloden. Luxe schrijfwaren zijn een must voor moeders voor wie een pen geen wegwerpproduct is. Voor haar is alleen de Meisterstück goed genoeg. De chique ballpoint is van diepzwart edelhars met roségoud vergulde details.

 
Bekijk Montblanc collectie
 


 

Unieke sieraden van Monzario

Er zijn sieraden waarvan we nu al zeker weten dat ze een leven lang plezier zullen brengen. Zo’n sieraad is deze geelgouden armband van Monzario. Het Nederlandse merk met Italiaanse klasse maakt van elk sieraad een uniek stuk. Deze armband is verfijnd en klassiek en kan op vele manieren worden gedragen. Wordt het chique of sportief? Zoveel moeders, zoveel mogelijkheden.

 
Bekijk Monzario collectie
 


 

Perfect voor elke dag

De slavenarmband is geschikt om elke dag te dragen. Solitair of in combinatie met andere armbanden zodat elke vrouw er een persoonlijk accessoire van kan maken. De slavenarmband is bestand tegen elke voorbijgaande mode invloed en gaat nooit vervelen. Deze roségouden slavenarmband van Fjory heeft door zijn ovale vorm een zeer elegante uitstraling en voelt lekker zwaar. De armband wordt, middels een speciaal procedé, voorzien van een kern van zilver. Perfect om elke dag te dragen dus!

 
Bekijk Fjory collectie
 


 

Naar de maan en terug

I love you to the moon and back. Deze Engelse uitdrukking zegt precies wat elke moeder graag wil horen op Moederdag. Een reis naar de maan zit er echter niet in om deze uitdrukking werkelijkheid te laten worden, maar met dit roségouden Moondrops collier met een maansteen en witte diamant kunnen we precies hetzelfde zeggen. Het collier straalt warmte, luxe en elegantie uit. Een sieraad om van te houden, voor een moeder om van te houden.

 
Bekijk Moondrops collectie