Type what you are searching for:

Cadeautips voor hippe en trendy moeders

Is de moeder die deze Moederdag verwend gaat worden een vrouw die altijd volgens de laatste mode gekleed gaat, precies weet wat op dit moment hip is en meer een trendsetter dan een trendvolger is? Dan zijn deze cadeautips vast precies wat ze zoekt.

 


 

Zeg het met woorden

LOVE is waar het om gaat in dit collier, het lederen armbandje en de ring van Tirisi Moda. De ring is er in glad zilver met roségouden letters, eventueel met een streepje diamant erop. Het collier is er in dezelfde edelmetalen, maar dan met een streepje markasiet. Dit drietal maakt deel uit van de Love-collectie van Tirisi Moda, die is gemaakt om te zeggen dat je van haar houdt.

 
Bekijk Tirisi Moda collectie
 


 

Een kus van Tirisi Moda

In metallic roze en leer is dit armbandje uit de Tirisi Moda collectie gemaakt voor modieuze moeders. Met aan het leren koord een ‘kusje’ van zilver en roségoud is het bovendien een heel mooi moederdaggeschenk. Een geschenk bovendien dat om elke pols past, want door het zilveren bolletje (het sluitstuk) is het eenvoudig op de juiste maat af te stellen.

 
Bekijk Tirisi Moda collectie
 


 

Trendy van alle tijden

Moeders die de mode volgen, weten dat er klassiekers zijn die altijd trendy blijven. Zoals deze Breitling Chronomat die is geïnspireerd op een icoon uit de jaren tachtig. Het stalen horloge is nu trendy, maar zal ook als de mode verandert zeker niet ongedragen in de la belanden. Het stalen horloge is robuust, maar toch elegant en geschikt voor elke gelegenheid.

 
Bekijk Breitling collectie
 


 

Een bloemetje en een diamantje

Geven we mama dit jaar een bloemetje of een diamantje? Die keuze is niet moeilijk want in deze schattige ring van Moondrops zijn ze allebei te vinden. De open ring past iedereen en is als lief en leuk geheel te dragen of in combinatie met andere fijne ringetjes van Moondrops. Zo kan elke moeder er haar eigen trendy draai aan geven.

 
Bekijk Moondrops collectie
 


 

Van Staudt, voor dames

Staudt alleen voor mannen? Dat was in de eerste jaren van het Nederlandse horlogemerk inderdaad zo, maar met de Ton sur ton collectie is Staudt er nu ook voor dames. Het model is er in tal van kleuren, waaronder deze uitvoering in de kleur sand. Van elke kleur zijn slechts honderd exemplaren gemaakt, dus de kans is klein dat de gelukkige draagster ergens eenzelfde exemplaar tegenkomt.

 
Bekijk Staudt collectie
 


 

Een cadeau waar muziek in zit

Op zoek naar een cadeau voor moeders die van muziek genieten en ook in het interieur altijd op zoek zijn naar de laatste trends? Dan is zij vast blij met deze porseleinen vogel in een wit metalen kooi van DaqiConcept. Maar deze vogel is meer dan uitsluitend decoratief, want hier achter gaat een sterk snufje draadloze technologie schuil die van de vogel ook een bluetooth-speaker en een lamp maakt. Dit maakt het een prachtig object om ergens neer te zetten of op te hangen in bijvoorbeeld de tuin op een warme zomeravond.

 
Bekijk DaqiConcept collectie
 


 

Lieve kusjes van Bron

De Joy-familie van Bron is speciaal gecreëerd om de vrolijke mijlpalen in het leven op te fleuren. Zoals Moederdag waarvoor dit oorsieraad een perfect cadeau is. Deze ‘kusjes’ staan mooi in het eerste of tweede gaatje in het oor. Ze zijn verkrijgbaar in rosé-, geel- of witgoud.

 
Bekijk Bron collectie