Type what you are searching for:

Cadeautips voor sportieve moeders

Is de vrouw die u wilt verrassen voortdurend in beweging, houdt ze van sporten en staat ze altijd langs de lijn om anderen aan te moedigen? En kleedt ze zich graag comfortabel en sportief? Dan hebben wij voor deze moeders enkele cadeautips die Moederdag voor haar onvergetelijk zullen maken.

 


 

Een frisse duik met Oris

Deze Aquis van Oris is een waterdicht duikhorloge, dus een duik in een zwembad of de zee zal zeker geen probleem zijn. Het horloge is praktisch, comfortabel en dankzij het automatische uurwerk buitengewoon nauwkeurig. De Superluminova coating op de wijzers zorgt ervoor dat het altijd en overal goed afleesbaar is, terwijl de diamanten indexen een extra vleugje sprankeling toevoegen.

 
Bekijk Oris collectie
 


 

Longines: voor elke gelegenheid

Moeders die zich graag sportief kleden, vinden in dit horloge van Longines een perfect model dat bij elke outfit past, maar dat ook bij een zakelijke of feestelijke gelegenheid niet uit de toon valt. Het stalen horloge maakt deel uit van de Conquest-collectie, heeft een diameter van 34 millimeter en achter de parelmoer wijzerplaat schuilt een nauwkeurig quartz uurwerk. De datum op 3 uur is een praktische toevoeging.

 
Bekijk Longines collectie
 


 

Design volgens de natuur

Vrouwen die graag buiten zijn, zullen zich ongetwijfeld herkennen in Pianegonda. Het merk bestaat sinds 1994 en maakt designsieraden waarvoor men zich laat inspireren door de moderne architectuur en geometrische vormen uit de natuur. Deze oorstekers zijn daar een mooi voorbeeld van. Ze maken deel uit van de Clipea-collectie, die is gebaseerd op de schubben van de krokodil, en de glad gepolijste stenen, die eeuwig in het water verblijven.

 
Bekijk Pianegonda collectie
 


 

Design en buitenleven

Moeders die van de natuur houden, zal het waarschijnlijk direct duidelijk zijn: Dit collier is geïnspireerd op gladgepolijste stenen die eeuwenlang onder water zijn geweest en (in ons land wat minder voor de hand liggend) op de schubben van een krokodil. Het zilveren collier uit de Clipea-collectie van Pianegonda is draagbare kunst, voor moeders die van design en het buitenleven houden.

 
Bekijk Pianegonda collectie
 


 

De tijd in woorden

De tijd in woorden. Het lijkt en oogt misschien eenvoudig, maar dat is het zeker niet. In dit horloge van Qlocktwo verlicht u de juiste woorden door een knopje aan de zijkant in te drukken en vervolgens de seconden en de datum door dit nog eens te herhalen. Het stalen horloge past bij elke kledingstijl, maar vooral de sportieve moeder zal hier veel plezier aan beleven.

 
Bekijk Qlocktwo collectie
 


 

Om zuinig op te zijn

Een goede pen is altijd een mooi cadeau, vooral als het een pen als deze is. De PIX rollerball van Montblanc is gemaakt van blauw resin en afgewerkt met platinum coated metaal. Het strak vormgegeven, simplistische design ligt prettig in de hand. Pennen zijn er vast genoeg in huis, maar van deze Montblanc is er maar één. Pen en moeder; om zuinig op te zijn.

 
Bekijk Montblanc collectie
 


 

Twee cadeaus in één

Strak en sportief oogt dit collier van Jörg Heinz. Het is gemaakt van zwart staal met witgouden eindstukken. Een eenvoudige bolsluiting van het Duitse merk zorgt voor de verrassende finishing touch. Zoals deze witgouden Mystery Sphere V-III, die is vernoemd naar de Romeinse god Janus, de god met twee gezichten. Dit zien we in deze sluiting terug. Met een enkele klik verandert deze van een witgouden sluiting naar een sluiting met witte diamanten.

 
Bekijk Jörg Heinz collectie