Type what you are searching for:

What’s new

Elke maand stellen we een aantal nieuwkomers in onze collectie aan u voor. Het aanbod is groot deze maand, maar onder meer deze horloges en juwelen wachten erop om binnenkort door u te worden bewonderd en gepast.

 


 

Baume & Mercier Riviera

De Riviera van Baume & Mercier is terug van weggeweest en wel in een prachtig nieuw jasje. De klassieker van het Zwitserse merk werd geïntroduceerd in 1973, een periode waarin de Zwitserse horloge-industrie veel ontwerpen bedacht die vandaag de dag nog altijd niet vervelen. Zo ook de Riviera. Het horloge brengt de spirit van de jaren zeventig opnieuw tot leven, met een nieuwe collectie die nog authentiek is. Kenmerkend voor de stalen Riviera is de twaalfhoekige bezel met vier schroeven. Dit oorspronkelijke design is er nog steeds, maar anno 2021 is het wel aangepast aan de eisen van deze tijd. Met een Swiss-made automatisch uurwerk of een quartz uurwerk en de verwisselbare band is het alsof de Riviera nooit is weggeweest. Wij verwachten de Riviera voor zowel dames als heren binnenkort te mogen verwelkomen in Amersfoort en Apeldoorn. Wilt u graag weten wanneer het zover is? Laat het ons dan hier weten.

 
Bekijk Baume & Mericer collectie
 


 

MeisterSinger Stratoscope: een zeer realistische maanfase

Heeft u wel eens de tijd genomen om de maan echt goed te bekijken? Dan zal het opvallen dat de maanfase in deze MeisterSinger Stratoscope het origineel wel heel dicht benadert. Voor MeisterSinger is het de tweede keer dat het merk een horloge brengt met een extra grote maanfaseaanduiding. Dit keer doen zij dat in de Stratoscope met een edelstalen kast met een diameter van 43 millimeter. De gitzwarte wijzerplaat loopt van boven naar beneden over in verschillende blauwtinten, wat doet denken aan de aurora borealis die zichtbaar is in het hoge noorden. Boven dit schouwspel cirkelt de lichtgevende maan rond de aarde, om steeds verder te verdwijnen, maar altijd weer op te komen. Door het speciaal ontwikkelde raderwerk hoeft de maan pas na 122 jaar bijgesteld te worden.

 
Bekijk MeisterSinger collectie
 


 

De aantrekkingskracht van Seiko

Deze nieuwe 5 Sports van Seiko is een opvallend horloge. De dame op de wijzerplaat en op het doorzichtige achterdeksel van de kast is een aantrekkelijke verschijning, maar echte schoonheid is wat Seiko betreft meer dan een opvallend design. De 5 Sports is een herenhorloge met een automatisch uurwerk met een gangreserve van 41 uur. Het toont niet alleen de tijd, maar ook de weekdag, de datum en de secondewijzer.

 
Bekijk Seiko collectie
 


 

Een glimlach van Oris met de Sixty-Five Cotton-Candy

De Oris Divers Sixty-Five is een op en top duikhorloge, maar wel een duikhorloge dat laat zien dat duikhorloges ook trendy kunnen zijn. Een duikhorloge zal immers meer tijd boven dan onder water doorbrengen, dus het mag best meer dan uitsluitend functioneel zijn. Wat Oris hiermee bedoelt, blijkt uit deze nieuwe Sixty-Five Cotton-Candy in mintgroen en roze. Dit tweetal zal in juni opduiken bij Van Hell Juweliers. Met dit zomerse horloge heeft Oris een eenvoudige ambitie: een glimlach op ieders gezicht brengen. Hiervoor combineert Oris een bronzen kast, bezel en band met een automatisch uurwerk en een waterdichtheid tot honderd meter. De bronzen kast zal in de loop der tijd een geheel eigen patina ontwikkelen als gevolg van een natuurlijk oxidatieproces. De kast heeft een diameter van 38 millimeter wat de Sixty-Five Cotton-Candy geschikt maakt voor zowel dames als heren. Wijzerplaten zijn er in de kleuren sky blue, wild green en lipstick pink. Waarom we wat Oris betreft moeten kiezen voor de Cotton Candy? Omdat deze horloges zijn ontworpen om de warmte en het optimisme van betere tijden te brengen.

 
Bekijk Oris collectie
 


 

Breitling brengt een nieuwe Chronomat voor dames

Stijlvol en elegant is deze nieuwe Chronomat Automatic 36 van Breitling. Dit 18 karaat roségouden damesmodel is retro-geïnspireerd, maar tegelijkertijd modern en van alle tijden. Op de witte wijzerplaat lezen we de uren, minuten en seconden af evenals de datum. Het uurwerk dat dit mogelijk maakt is het Breitling Caliber 10, COSC-gecertificeerd als bewijs voor een buitengewone nauwkeurigheid. Deze Chronomat draagt buitengewoon prettig dankzij de ‘Rouleaux’ band met vlindersluiting.

 
Bekijk Breitling collectie
 


 

Fjory

Fjory kennen we al een tijdje, maar het merk weet ons steeds weer te verrassen. Dit keer met de prachtige nieuwe armbanden ze hebben ontwikkeld. Over een aantal weken komen ze bij ons binnen. Een lange reis hier naartoe hoeven ze niet af te leggen. Fjory is gevestigd in Emmen. Hier vinden we de SGS-fabriek van de juweliers en edelsmeden Wim en Bas Stijnis. Sinds 2008 worden hier unieke sieraden van Nederlandse bodem gemaakt. Hiermee dragen zij eraan bij de kwaliteit van Nederlandse goud- en zilversmeden te behouden. Die is van oudsher beroemd en geprezen en dit erfgoed mag dus niet verloren gaan.

 
Bekijk Fjory collectie
 


 

Artur Scholl kiest voor kleur

Citrien, amethist en blauwe topaas. Deze kleurrijke edelstenen zijn door Artur Scholl verwerkt in deze ring die zeker zal opvallen. Maar bekijken we de ring van dichtbij, dan zien we niet alleen de grote edelstenen, maar ook de zetpootjes waarin heel subtiel een diamantje is verwerkt. Met de bijbehorende oorstekers ontstaat een combinatie sieraden voor vrouwen die niet bang zijn om kleur aan hun outfit toe te voegen.

 
Bekijk Artur Scholl collectie