Type what you are searching for:

Een warm welkom voor GioMio

Graag stellen wij aan u voor: GioMio Gioelli. Het merk staat bekend om het gebruik van diamanten waarbij het in elk juweel gaat om perfectie. U vindt het Belgische merk voortaan in onze winkel in Apeldoorn.

 

 

GioMio ontdekten we in diamantstad Antwerpen, de stad die al zo’n vijf eeuwen lang het centrum is van de wereldwijde handel in diamanten. Zo oud is GioMio nog niet want het werd slechts vijf jaar geleden opgezet door de Libanees Georges Sabbagh. Hij vestigde zich in België om een carrière in de juwelenindustrie te starten met als droom een eigen merk te creëren.

Die droom kwam uit in 2015 toen de ondernemer en designer het merk GioMio Gioelli oprichtte. Dat met een vestigingsplaats als Antwerpen diamanten hierin de hoofdrol spelen, mag voor zich spreken, maar toch onderscheidt dit merk zich van het andere enorme aanbod in de diamanthoofdstad. Elk juweel is volledig met de hand gemaakt en afgewerkt om de GioMio-perfectie te bereiken.

De juwelen van GioMio hebben als belangrijkste kenmerken dat ze gemaakt zijn van goud en diamant. De armbanden, ringen, colliers en oorsieraden zijn de moeite waard om van dichtbij te bewonderen. Niet in Antwerpen, maar ‘gewoon’ bij Van Hell Juweliers in Apeldoorn. Hier vindt u delen van de Royal Collection, waarin GioMio een klassiek thema toegankelijk heeft gemaakt voor elke vrouw. Ook brengen we de Love Charm Collection, een lieflijke collectie met bloemen in de hoofdrol.

 
Bekijk GioMio collectie