Type what you are searching for:

Back to business

De vakantie zit er weer op. Tijd om weer aan het werk te gaan, hobby’s op te pakken en in midden Nederland zijn de scholen alweer begonnen. We gaan terug naar normaal, maar hoe bereiden we ons hier op voor? Na een periode van thuiswerken, thuis onderwijs en vakantie is de routine wellicht enigszins verdwenen. Een tip van ons: ga goed uitgerust op pad.

 


 

Voor hem

Aan het werk als Sherlock Holmes

Goed schrijfgerei is voor iedereen een must-have. Of er nu contracten mee worden ondertekend, tentamens gemaakt of gewoon een boodschappenlijstje opgesteld. Het vraagt om een pen die je nooit in de steek laat. Een pen als deze Writers Edition Sir Arthur Conan Doyle Limited Edition Rollerball van Montblanc. Gemaakt van edelhars vertelt deze pen het verhaal van Sherlock Holmes. Vindt u in deze pen alle verwijzingen naar deze bekende detective? Dan bent u klaar voor een geslaagde eerste werkdag.

 
Bekijk Montblanc collectie
 


 

Sfeervol (thuis)kantoor

Op zoek naar een mooie aankleding voor uw home office of juist naar een mooie toevoeging voor het kantoor buitenshuis? Deze Classic Creator’s Edition Silver en Gold van Qlocktwo brengt sfeer in elk kantoor. Het handmatig aanbrengen van goud en zilver maakt elke klok uniek. Deze wandklok van 45 bij 45 centimeter geeft de tijd in woorden. Meer is niet nodig om het werk op tijd af te krijgen.

 
Bekijk Qlocktwo collectie
 


 

Back to work met de Classima

Op tijd op het werk verschijnen, een afspraak nakomen of de kinderen uit school halen. Met deze Classima van Baume & Mercier mag dat zelfs tijdens een hectische werkdag geen probleem zijn. Het Zwitserse automatische uurwerk geeft de tijd en de datum aan in dit horloge van uitgebalanceerde proporties. Het horloge is een genot om te dragen, maar wilt u toch een keer iets anders? Dan zorgt de Quick release pushpin ervoor dat het wisselen van de band een fluitje van een cent is.

 
Bekijk Baume & Mercier collectie
 


 

Voor haar

Kies een kleur

Nu de vakantie weer voorbij is, kijken we wat vaker op ons horloge. Maar met deze Ton Sur Ton van Staudt Twenthe doen we dat met plezier. Het horloge draagt prettig om elke damespols, geeft nauwkeurig de tijd aan en is in vele kleuren verkrijgbaar. Van elke kleur worden slechts honderd stuks gemaakt, wat de kans heel klein maakt dat u een evenbeeld tegen het lijf loopt.

 
Bekijk Staudt Twenthe collectie
 


 

Vrolijke mijlpalen

Zin in die nieuwe stap in uw leven? Dan is er de Joy familie van Bron. De Joy serie is speciaal gecreëerd om de vrolijke mijlpalen in het leven op te fleuren. Perfect als cadeau bij 18 of 21 jaar jong of ter bekroning van een eindexamen of studie. Voor veel jonge vrouwen is dit de eerste stap naar een eigen juwelenverzameling. Deze prachtige 18 karaat roségouden oorknoppen met een fonkelende diamant mogen daarin niet ontbreken.

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Uw eigen verhaal

De juwelen van Bigli vertellen een verhaal: het verhaal van Bigli en dat van de vrouw die ze draagt. Creëer een ring met uw eigen verhaal door deze te dragen bij de belangrijke gebeurtenissen in het leven. Zoals deze ring met de naam Nicki, een eyecatcher in roségoud met een triplet, bestaande uit parelmoer, lapis en bergkristal. De combinatie van deze drie edelstenen zorgt voor een prachtig kleurenspel.

 
Bekijk Bigli collectie
 


 

PianegondaDraagbare kunst

Eigenzinnig, luchtig en gemaakt van 925 sterling zilver zijn deze ring en oorhangers uit de Tecum collectie van Pianegonda geschikt voor elke gelegenheid. Ze laten zich bovendien uitstekend combineren met elke outfit, of u nu naar een zakelijke afspraak gaat of met vriendinnen gaat lunchen. De draagbare kunst van het Italiaanse merk doet het overal goed.

 
Bekijk Pianegonda collectie