Type what you are searching for:

De herfstpracht van warme kleuren

Houdt u er ook zo van? Van die herfstdagen waarin we zien hoe de natuur voortdurend van kleur verandert? Terwijl de bomen eerst nog even groen blijven, verandert het blad langzaam maar zeker in geel, rood en bruin. Elk jaar opnieuw. Maar van de warme kleuren van de herfst krijgen we nooit genoeg. En als er echt geen blad meer aan de bomen zit, dan hebben we altijd nog de warme herfstkleuren in onze horloges en sieraden om van te genieten.

 


 

Van zomer naar herfst

Met de groene wijzerplaat en bruine band is deze Breitling Chronomat symbool voor de herfst, maar de elf briljantgeslepen diamanten en cocktailkleurige edelstenen doen verlangen naar een weekje nazomeren op Ibiza. Kortom: een horloge voor dames die nog geen afscheid willen nemen van de zomer terwijl de herfst zich al heeft aangediend. De seizoenen zien we ook terug in de verkrijgbaarheid van dit horloge want dit edelstalen model met automatisch uurwerk uit de Chronomat South Sea Capsule Collection is nog slechts voor een beperkte periode verkrijgbaar. Een elegant, sprankelend dameshorloge voor vrouwen die niet bang zijn om op te vallen.

 
Bekijk Breitling collectie
 


 

Blikvanger in bruin

De Discovery Gent van Ebel is met zijn zeshoekige kastvorm en vijf opvallende en functionele schroeven in één oogopslag herkenbaar. Het is echter de bruin/koperkleurige wijzerplaat die de echte blikvanger is. Achter deze wijzerplaat geeft een automatisch uurwerk nauwkeurig de tijd en de datum aan. Het herenhorloge heeft een kastdiameter van 41 millimeter en de edelstalen band kan worden vervangen door de extra band die bij dit horloge hoort.

 
Bekijk Ebel collectie
 


 

Bruin-groen-goud

Gevlochten gouddraad met een ruthenium coating. Dit zorgt voor de bruin/groene kleur van deze armband van Artur Scholl. Het fijne gouddraad is met de hand gevlochten en vormt het stijlvolle decor voor een roségouden element waarin briljant geslepen diamant is gezet. De armband klemt u eenvoudig om de pols en aan de onderzijde is een sluiting bevestigd met een extra veiligheidsachtje.

 
Bekijk Artur Scholl collectie
 


 

Warm oranje herfstbladeren

De vorm. De kleur. De schittering. Er is niet zo heel veel fantasie voor nodig om in deze ring van Artur Scholl de bladeren in herfstkleuren te zien terwijl ze in de najaarszon zachtjes naar beneden dwarrelen. De warme oranje kleur is in dit geval die van Spessartien Granaat in een roségouden zetting die de kleur nog eens extra benadrukt. De schittering is afkomstig van briljant geslepen diamanten die de witgouden ring volledig doen sprankelen. Met deze sierlijke ring is de herfst op zijn hoogtepunt.

 
Bekijk Artur Scholl collectie
 


 

Als de winter zich aandient

Als het einde van de herfst in zicht is en de winter zich aandient, is deze roodgouden ring uit de Ice Diamonds collectie van Roos het sieraad dat dit jaargetijde goed in beeld brengt. In deze collectie is gekleurd ijsdiamant het stralende middelpunt. De roosgeslepen diamanten in verschillende kleuren en vormen creëren samen een prachtige bloemvorm, in dit geval uiteenlopend van het bruin van de laatste herfstdagen naar het wit van de wintermaanden.

 
Bekijk Roos collectie