Type what you are searching for:

What’s new

Elke maand stellen we een aantal nieuwkomers in onze collectie aan u voor. Deze horloges en juwelen wachten erop om binnenkort door u bewonderd en gepast te worden.

 


 

Icoon uit de jaren tachtig

Robuust en toch verfijnd. Stoer en elegant. De Chronomat van Breitling is een horloge voor alle gelegenheden dat aan de eisen van de moderne vrouw voldoet als het gaat om comfort, elegantie en betrouwbaarheid. Het iconische horloge uit de jaren tachtig heeft een kastdiameter van 32 millimeter en biedt veel draagcomfort dankzij de Rouleaux horlogeband zoals die veertig jaar geleden al werd gebruikt. De elegantie zit hem in de elf diamanten op de roze wijzerplaat. De betrouwbaarheid is te danken aan het COSC-gecertificeerde SuperQuartz Caliber 77. De Chronomat is gemaakt voor dames die bij elke gelegenheid goed voor de dag willen komen.

 
Bekijk Breitling collectie
 


 

Betrouwbare partner

Een horloge voor avonturiers, dat ook voor een gewone werkdag uitstekend geschikt is. Dat is deze Longines Hydro Conquest. De Hydro Conquest is een duikhorloge met een waterdichtheid tot driehonderd meter. Maar ook boven water is het een betrouwbare partner dankzij het automatische uurwerk met een gangreserve van drie dagen. Door de keramische bezel met roségouden accenten is deze Longines bovendien een horloge met een luxe uitstraling.

 
Bekijk Longines collectie
 


 

City Garden

De stad als tuin. Dat is het beeld van de nieuwe Bron City Garden collectie die we begin oktober in onze vestigingen mogen verwelkomen. In de City Garden collectie heeft Bron zwarte en witte stadstinten opgesierd met een frisse groen. De natuur is overal, ook in de stad. Zoals in Amersfoort en Apeldoorn waar we u de City Garden graag laten zien.

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Qlocktwo Creator’s Edition Glintscape

Nieuw van Qlocktwo is deze Creator’s Edition Glintscape, gevormd uit oeroud sedimentgesteente. Het materiaal heeft een uniek oppervlak dat het licht weerkaatst in het hele spectrum van groen, rood en goud. Afhankelijk van de hoek van waaruit het materiaal wordt bekeken, verandert het uiterlijk subtiel waardoor de natuurlijke schoonheid naar voren komt. De bijna iriserende structuur doet denken aan een romantisch herfstlandschap. Deze combinatie van design en kunst vormt een uniek object waarmee Qlocktwo al talloze designprijzen wist te winnen. Het is een klok die een plek in een museum verdient, maar u vindt hem in oktober gewoon bij ons of straks thuis aan uw eigen muur.

 
Bekijk Qlocktwo collectie