Type what you are searching for:

What’s new

Elke maand stellen we een aantal nieuwkomers in onze collectie aan u voor. Deze horloges en juwelen wachten erop om binnenkort door u bewonderd en gepast te worden.

 


 

Ebel Sport Classic GrandeEbel Sport Classic Grande

De Sport Classic van Ebel mag gerust een sportief icoon worden genoemd. In de jaren zeventig was het tijdens vele grote sportevenementen van de partij en beroemde sporters uit die tijd droegen het horloge tijdens hun sportieve prestaties. Ebel brengt nu een herlancering van deze klassieker die nog niets van zijn aantrekkingskracht verloren lijkt te hebben. Dat bewijst deze Sport Classic Grande. Het heeft een edelstalen kast met een diameter van 33 millimeter en een 18 karaat geelgouden lunette waarin 59 diamanten schitteren. Dit model is verrijkt met acht diamanten op de bijzondere wijzerplaat van groen parelmoer. De bicolor horlogeband met het van Ebel bekende Waves-ontwerp, geeft het geheel een vrouwelijke en tegelijkertijd sportieve uitstraling.

 
Bekijk Ebel collectie
 


 

MeisterSinger Stratoscope NL EditionMeisterSinger Stratoscope NL Edition

De liefhebber zat er al op te wachten: op de limited edition die MeisterSinger elk jaar voor ons land uitbrengt. Ze zullen niet teleurgesteld zijn, want dit jaar is er de Stratoscope NL Edition 2021. Bijzonder aan dit horloge is de maanfase die precies 29 dagen, 12 uur, 44 minuten en 2,9 seconden duurt. Hierdoor hoeft de maanfase pas na 122 jaar te worden bijgesteld. Tot die tijd is het zorgeloos genieten van dit edelstalen horloge met zwarte DLC-coating en een automatisch uurwerk. Wie dit bijzondere horloge graag wil dragen, kan overigens beter niet zo lang wachten om naar de juwelier te gaan. Van de Stratoscope NL Edition 2021 zijn slechts vijftig exemplaren gemaakt. Nummer 32 en nummer 40 daarvan vindt u in Apeldoorn.

 
Bekijk MeisterSinger collectie
 


 

Bron Lavendel ChalcedoonBron Lavendel Chalcedoon

Deze ring en oorhangers van Bron zijn beiden gemaakt van het zeer exclusieve lavendel chalcedoon. De kans dat u ze ooit zult tegenkomen, is zeer klein want Bron heeft slechts de beschikking over een paar stenen. Zelfs de edelsteenkundigen van Bron hadden nooit eerder deze bijzondere lavendelkleurige chalcedoon gezien. Gevallen voor de schoonheid van de chalcedoon besloot Bron om hier een bijzondere collectie omheen te ontwerpen en te vervaardigen. Daar is Bron uitstekend in geslaagd, want het heeft de paar stenen waar het de beschikking over heeft werkelijk optimaal weten te gebruiken. De oorhangers bestaan uit een combinatie van lavendelkleurige chalcedoon, een sprankelende zirkoon en het iconische Stardust-element met champagne diamant. De ring is extra zwaar uitgevoerd waardoor hij prachtig solitair gedragen mag worden. Rondom de cabochon geslepen lavendelkleurige chalcedoon, is zwart korund gezet. Dat geeft deze prachtige ring een uitgesproken karakter.

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Seiko RikkaSeiko Rikka

De lente gaat over in de zomer, de natuur wordt weelderig en groen en een verfrissende bries waait over de velden. Het is de tijd van het jaar die in Japan Rikka wordt genoemd en die een van de 24 microseizoenen is waarin het jaar wordt opgedeeld. Grand Seiko heeft er dit herenmodel uit de Heritage-collectie naar vernoemd en dat het vroeg zomer is, blijkt wel uit de warmgroene wijzerplaat. De edelstalen kast is een moderne herinterpretatie van een iconisch horloge uit 1967, dat het eerste automatische uurwerk van Grand Seiko bevatte. Ook nu tikt hier een automatisch uurwerk met een bijzonder grote accuratesse.

 
Bekijk Grand Seiko collectie
 


 

Longines Master CollectionLongines Master Collection

Longines heeft de Master Collection uitgebreid met een luxe horloge met een sportieve touch, We hebben het hier over dit dameshorloge dat op de diepblauwe wijzerplaat de tijd, de datum en een prachtige maanfase weergeeft. Als sterren tegen een nachtelijke hemel geven twaalf Top Wesselton diamanten met een totaalgewicht van 0,055ct. (VS/SI) de uren aan. In de kast met een diameter van 34 millimeter zorgt een automatisch uurwerk met een gangreserve van 38 uur voor een nauwkeurige tijdweergave.

 
Bekijk Longines collectie