Type what you are searching for:

Cadeautips

Sinterklaas is in aantocht. Wellicht bent u nog uw eigen verlanglijstje aan het maken of bent u op zoek naar het perfecte cadeau voor degenen die u lief zijn. Wij helpen u graag op weg met onze cadeau suggesties voor uw geliefde, de kinderen, uw ouders of uw grootouders.

 


 

Nol: Voor dames met liefde voor design

Dames met oog voor design doet u vast een plezier met deze oorstekers van Nol. Het vakmanschap van Nol is overduidelijk aanwezig in deze oorstekers. Ambachtelijk gemaakt in Nederland zijn deze oorstekers een voorbeeld van de eenvoud en strakke vormgeving waar Nol bekend om staat. Ze zijn met de hand gemaakt van zilver met toegevoegde elementen van geelgoud.

 
Bekijk Nol collectie
 


 

Tirisi Moda: voor trendy meiden

Sint zat te denken, wat hij aan een lieve dochter zou schenken… Daar hoeven wij niet lang over na te denken, want deze armband van Tirisi Moda past in de schoen van elke jonge vrouw. Het modieuze zwart leren armbandje is op elke polsmaat af te stellen. Het doet het goed bij een feestelijke outfit, maar is gemaakt om elke dag te dragen. Het kusje van zilver en roségoud laat nog eens subtiel zien hoe veel we van haar houden.

 
Bekijk Tirisi Moda collectie
 


 

Georg Jensen: voor innig verbondenen

Een cadeau dat fijn is om te geven, mooi om te krijgen en dat vanwege de symbolische betekenis zelfs in tweevoud zou kunnen worden aangeschaft. Dit collier van Georg Jensen toont namelijk twee organische vormen die met elkaar verweven zijn. Het beeldt de band uit tussen moeder en kind, twee geliefden of zelfs vrienden. Met wie voelt u zich zo verbonden dat u dit zilveren collier met hem of haar wilt dragen?

 
Bekijk Georg Jensen collectie
 


 

Seiko: voor sportieve mannen

Hij is stoer, sportief en altijd op zoek naar iets bijzonders. Dan is deze Seiko 5 Sports Automatic het perfecte cadeau voor hem. Stoer en sportief zal voor zich spreken voor wie dit horloge bekijkt. Het stalen horloge is buitengewoon solide, tot 100 meter waterdicht en beschikt over een automatisch uurwerk. Het geeft niet alleen de datum, maar ook de weekdag aan. Bijzonder is dit horloge omdat het een limited edition is van 11.000 exemplaren, gemaakt ter gelegenheid van het 140-jarig bestaan van Seiko.

 
Bekijk Seiko collectie
 


 

Montblanc: voor stijlvolle schrijvers

De PIX heeft een strak, simplistisch design, maar eenvoudig is deze pen van Montblanc zeker niet. De pen is geïnspireerd op de Bauhaus stijl, de ontwerpstroming die ‘functie boven vorm’ stelt. De pen is gemaakt van rood resin en afgewerkt met gold coated metaal. Dit geeft deze rollerball pen een stijlvol uiterlijk. Een pen om de kerstkaarten mee te schrijven en nog een leven lang plezier van te hebben.

 
Bekijk Montblanc collectie
 


 

Montblanc: voor mannen met karakter

Deze manchetknopen van Montblanc zijn zonder meer feestelijk te noemen. Die ene, geel gelakte ster tegen een roodbruine achtergrond doet meteen aan de kerstdagen denken. Maar het is niet het kerstverhaal dat Montblanc heeft geïnspireerd, maar het literaire karakter van Le Petit Prince van Antoine de Saint-Exupéry. Wie deze stalen manchetknopen onder de kerstboom aantreft, heeft straks zeker een verhaal te vertellen.

 
Bekijk Montblanc collectie