Type what you are searching for:
Breitling Chronomat Automatic

Breitling; verrassend veelzijdig, buitengewoon betrouwbaar

Chronomat, Premier, Navitimer of Avenger. De Breitling-familie kent enkele bekende gezichten die samen een veelheid aan eigenschappen combineren. Ze zijn stijlvol of sportief. Robuust of verrassend veelzijdig. Maar hoe verschillend ook, ze hebben een grote betrouwbaarheid met elkaar gemeen.

 

Chronomat Automatic

Stijlvol en tegelijkertijd veelzijdig. Deze Chronomat Automatic 36 is een dameshorloge voor alle gelegenheden. Het retro-geïnspireerde model is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. In dit model zien we een combinatie van edelstaal en een 18 karaat roségouden bezel ingelegd met diamanten. De Rouleaux-band is een opvallend icoon uit de collectie van Breitling en wordt nog altijd gewaardeerd om het ultieme draagcomfort.

 
Bekijk Breitling collectie