Type what you are searching for:

What’s New

Elke maand stellen we een aantal nieuwkomers in onze collectie aan u voor. Deze horloges en juwelen wachten erop om binnenkort door u bewonderd en gepast te worden.

 


 

Seiko Prospex: overal klaar voor

Deze nieuwe Seiko uit de Prospex-collectie, ziet er misschien bescheiden uit, maar staat onder de meest extreme omstandigheden zijn mannetje. Met een chronograaf, tachymeter en een waterdichtheid tot honderd meter is dit edelstalen horloge overal op voorbereid. Met zijn beige wijzerplaat in combinatie met blauw en zwart ziet het er bovendien goed uit. Maar wat echt opvallend is in dit horloge, is niet direct zichtbaar. De wijzerplaat van dit horloge is namelijk een lichtgevoelige cel waardoor het uurwerk wordt opgeladen door licht. Eenmaal opgeladen heeft het een gangreserve van zes maanden.

 
Bekijk Seiko collectie
 


 

Pianegonda: luchtig kunstwerk

Wat eenvoudig lijkt, verandert Pianegonda in moderne en eigentijdse sieraden. Nieuw uit het Italiaanse Vicenza is deze armband uit de Vinctum-collectie. Deze armband is vervaardigd van 925 sterling zilver. Door het luchtige ontwerp is deze armband heerlijk te dragen bij iedere outfit en elke gelegenheid. Pianegonda heeft opnieuw een sieraad als een kunstwerkje gemaakt, maar vindt u een armband nog niet voldoende? Dan is uw collectie compleet met het bijpassende collier en de oorhangers uit deze Vinctum collectie.

 
Bekijk Pianegonda collectie
 


 

Artur Scholl: spannende creatie

Deze ring van Artur Scholl vraagt er gewoon om er eens heel goed naar te kijken. Er is immers veel te beleven in deze spannende en elegante creatie. Dat begint in het design waarbij drie banen samen de ring vormen. Elke baan eindigt in een cabochon geslepen toermalijn in drie verrassende kleuren. In een van de roségouden banen zijn briljant geslepen diamanten gezet. Op zoveel creativiteit in een ring raken we niet snel uitgekeken.

 
Bekijk Artur Scholl collectie
 


 

Breitling: stijlvol pilotenhorloge

Geen uitdaging is te groot voor deze Super Avi Mosquito van Breitling. Het stijlvolle horloge van Breitling maakt indruk met een edelstalen kast met een diameter van 46 millimeter. Dat is een flink formaat, maar dat zorgt er meteen voor dat er ruimte is op de zwarte wijzerplaat voor grote, goed leesbare Arabische cijfers. De gekartelde lunette van dit pilotenhorloge zorgt voor optimale grip en de doorgestikte kalfsleren band is een knipoog naar de naden die te vinden zijn op klassieke vlieguitrustingen. Piloten en andere reizigers zullen graag gebruik maken van de tweede tijdzone met behulp van de 24-uurs markering op de binnenring en de rode GMT-wijzer. Het automatische, COSC-gecertificeerde Breitling Manufacture Calibre B04 houdt dit pilotenhorloge zo’n 70 uur in de lucht.

 
Bekijk Breitling collectie