Type what you are searching for:

Bas Stijnis over Fjory: Traditioneel is de trend

Traditionele sieraden zijn volgens Bas Stijnis op dit moment populair en dat komt goed uit want dit is nu net waar Fjory sterk in is. Figuurlijk én letterlijk, want Fjory maakt sieraden die dankzij een speciale techniek tegen een stootje kunnen en dus lange tijd mooi blijven. Traditionele sieraden dus waar we nog heel lang plezier van kunnen hebben. Fjory mede-eigenaar Bas Stijnis vertelt graag meer over dit Nederlandse merk.

 
Wat zijn volgens jullie de trends/ontwikkelingen op het gebied van sieraden op dit moment?
“Wij zien een enorme toename in de vraag van traditionele sieraden zoals de ovale en vierkante bangles en diverse schakelsieraden. De bekende closed forever, koord, gourmet en anker zijn weer helemaal in de mode! In geelgoud, maar ook bicolor en roségoud.”

 
In hoeverre speelt Fjory hierop in?
“Fjory is gespecialiseerd in bangels en schakelsieraden. Dit zijn sieraden waar de drager heel lang plezier aan kan beleven. Uniek aan Fjory is namelijk de combinatie van de twee edelmetalen goud en zilver. Met een speciale techniek hebben wij een uniek productieproces weten toe te passen waardoor je een onverwoestbaar sieraad ontwikkelt voor een goede prijs. Dit komt doordat wij de holle ruimtes van de sieraden hebben voorzien van een massief zilveren kern. Hierdoor kunnen de sieraden nagenoeg niet deuken en hebben deze een lange levensduur. En natuurlijk is de prijs veel lager dan een massief gouden sieraad terwijl de kwaliteit hetzelfde is. Fjory is een specialist op gebied van traditionele sieraden waarin deze speciale techniek wordt toegepast.”

 
Hoe zou je de stijl van Fjory omschrijven?
“Traditioneel maar ook vernieuwend. Fjory staat voor hoogwaardige kwaliteit in combinatie met unieke productietechnieken.”

 
Hoe ziet de nieuwe collectie eruit? Wat is hierin opvallend?
“De nieuwe collectie concentreert zich met name op de bekende schakelsieraden. Ook is de Fjory-collectie uitgebreid met armbanden en bangles gezet met diamant, die zeker zullen opvallen.”

 
Heb je misschien een cadeautip voor de feestdagen?
“Onze nieuwe Fjory 2mm ronde bangles, strak of verspringend gezet met 0,11, 0,14 of 0,26crt diamant. Deze kunnen worden gecombineerd met meerdere armbanden tegelijk.”

 
Bekijk Fjory collectie
 


Bas Stijnis