Type what you are searching for:
Bron City Garden

Bron Jewelry; stadse natuur inspireert tot verrassende City Garden-collectie

Het is een feestelijk jaar voor Bron Jewelry dat het 20-jarig jubileum mag vieren. Dat vieren we graag met ze mee, want het lijkt wel of de collecties elk jaar nóg mooier worden. Met de City Garden als nieuw hoogtepunt.

Bron is een Nederlands familiebedrijf met een duidelijk eigen DNA dat we overal in terugzien. De sieraden van Bron zijn vrouwelijk, creatief, comfortabel en charismatisch. Het is een Nederlands product, ontworpen en grotendeels gemaakt in het eigen atelier in Schoonhoven. Hierbij heeft Bron haar hart verpand aan edelstenen, die het graag in vele kleuren gebruikt.

Al deze eigenschappen zien we nu in de nieuwe City Garden-collectie. Hiervoor heeft Bron zich laten inspireren door steden waar de bewoners in toenemende mate de natuur binnen laten. Dit zorgt voor een creatieve, groene explosie waarin overal miniatuurtuintjes verschijnen op dakterrassen en balkons en zelfs de grijze stoep wordt omgetoverd tot een stukje groen in de stad.

De nieuwe Bron City Garden-collectie ademt de groene energie van New York, Parijs en Rotterdam. Edelstenen met een stadse signatuur zoals zwarte saffier, witte maansteen en diamant zijn speels gecombineerd met plukjes groene toermalijn en lemon kwarts. Met haar zwarte, naaldvormige insluitsels voelt nieuwkomer rutielkwarts als een frisse regenbui in de City Garden van Bron.

 

Bijzonder luxueus

Opvallen mag met deze uitgesproken en luxueuze oorhangers. Deze Catch oorsieraden hebben de bijzondere combinatie van rutielkwarts, zwarte saffier en grijsbruine maansteen.

 
Bron city garden
 

Stapelgek op ringen

Deze acht roségouden ringen lijken samen een verticale City Garden te vormen. Een wolkenkrabber die het hogerop zoekt met het gebruik van rutielkwarts, diamant, lemon kwarts, saffier en toermalijn.

 
Bekijk Bron collectie