Type what you are searching for:

2021… 2022, Tijd om te sprankelen

Bent u van plan het jaar dat achter ons ligt feestelijk uit te luiden? Of blikt u graag uitbundig vooruit op het jaar dat komen gaat? Dit jaar zullen we in kleine kring feestelijk afsluiten. Ons advies: sprankel tot de klok 12 slaat, en nog ver daarna!

 


 

TirisiStap vrouwelijk en modieus het nieuwe jaar binnen

Wie kust u straks een gelukkig nieuwjaar om 12 uur? Deze armband van Tirisi wacht in elk geval niet tot middernacht want het ‘kusje van Tirisi’ doet speels mee als de draagster haar pols beweegt. Sprankelen doet deze 18 karaat roségouden armband door de baan met briljant geslepen diamanten waar het kusje overheen glijdt. De armband is flexibel waardoor deze met groot gemak om de pols geschoven wordt. De sluiting, met een extra beveiliging, zorgt ervoor dat u deze armband vol vertrouwen draagt. Vrouwelijk, modieus en met een vleugje catwalk-glamour stapt de dame die het draagt hiermee het nieuwe jaar binnen.

 
Bekijk Tirisi Jewelry collectie
 


 

GioMioGeniet van het vuurwerk in juwelen

Wie vindt het nog nodig om naar het vuurwerk te kijken als we deze ring van GioMio hebben? Op deze ring uit de Royal Diamonds-collectie lijken de diamanten op drie plekken uit elkaar te spatten zoals vuurwerk dat tegen de nachtelijke hemel doet. Maar waar vuurwerk binnen enkele seconden al zijn schoonheid verliest, is deze schittering van GioMio er elke jaarwisseling weer bij. De roségouden ring is overigens het hele jaar door elke vrouw goed te dragen omdat deze flexibel is en met groot gemak om elke vinger kan worden geschoven.

 
Bekijk GioMio collectie
 


 

Grand SeikoTel de seconden af tot het nieuwe jaar

Er is één dag in het jaar waarop we de tijd graag tot op de seconde nauwkeurig willen aflezen: als de klok 12 slaat en het nieuwe jaar begint. Zo’n moment vraagt om een buitengewoon nauwkeurig horloge en dan komen we al snel uit op deze Heritage ‘Taisetsu’ Spring Drive van Grand Seiko. Dit titanium horloge combineert de charme van een automaat met de precisie van een quartz uurwerk. Hierdoor zien we niet alleen het horloge de seconden aftikken tot het nieuwe jaar, maar ook de datum verspringen om het nieuwe jaar aan te kondigen. Met zijn champagnekleurige wijzerplaat is dit horloge bovendien volledig op zijn plek tijdens een feestelijke jaarwisseling.

 
Bekijk Grand Seiko collectie
 


 

BreitlingShine tot de zon opkomt

Het is belangrijk om de tijd in de gaten te houden tijdens oud & nieuw, maar dat is niet het enige doel van deze Breitling. De edelstalen Chronomat Automatic is er ook om mee te shinen tijdens een avond en nacht die feestelijk gevierd mag worden. Met een diameter van 36 millimeter is dit voor dames een flink horloge, maar hierdoor biedt de roségouden lunette nog meer ruimte voor 56 sprankelende diamanten. Robuust, maar toch elegant en verfijnd gaat deze Breitling het nieuwe jaar in.

 
Bekijk Breitling collectie
 


 

FloryGeniet in goed gezelschap

Een nieuw jaar beginnen we het liefst in het gezelschap van familie en goede vrienden. En daar hoort ook de armband bij die we elke dag met plezier dragen. Wellicht is dat voor u deze slavenarmband van Fjory. Deze 14 karaat geelgouden armband sprankelt door de vijf briljant geslepen diamanten. De breedte van vier millimeter staat niet in verhouding tot het gewicht ervan. Door de kern van 925 sterling zilver voelt deze armband lekker zwaar. Dat maakt deze slavenarmband perfect om elke dag te dragen, in 2021, 2022 en nog ver daarna.

 
Bekijk Fjory collectie