Type what you are searching for:
Ebel

Onder de kerstboom, cadeaus die mooi zijn om te geven en om te krijgen

Bent u benieuwd naar de pakjes onder de kerstboom? Of wilt u graag een cadeau geven waar een dierbare heel gelukkig van wordt? Een mooi sieraad of horloge is een geschenk waar we een leven lang plezier aan hebben en dat een mooie herinnering zal blijven aan de kerst van 2021. Deze horloges en sieraden verdienen wat ons betreft een plekje onder de boom.

 


 

isabellefaStralend middelpunt

Deze armband van IsabelleFa is gemaakt voor dames die van mooi en speciaal houden. Het iconische ontwerp met de grove schakels is uitgevoerd in RougeRoyal, een 18 karaat elegant en warm stralend roodgoud. In de witgouden schakel schitteren briljant geslepen diamanten die op prachtige wijze zijn gezet. Deze unieke, handgemaakte armband is het stralende middelpunt van elk kerstfeest.

 
Bekijk IsabelleFa collectie
 


 

EbelSportief, elegant en sprankelend

Sportieve dames met stijl hebben vast deze Ebel op hun verlanglijstje staan. De Sport Classic is een iconisch horloge uit de jaren zeventig dat op de valreep van 2022 nog verrassend bij de tijd is. Het horloge bestaat uit een edelstalen kast met een diameter van 33 millimeter en een 18 karaat geelgouden lunette waarin 59 diamanten schitteren. De bicolor horlogeband met het van Ebel bekende Wave-patroon geeft deze klassieker een vrouwelijke, elegante uitstraling. En past deze groene en sprankelende Ebel eigenlijk niet perfect bij de kerstboom?

 
Bekijk Ebel collectie
 


 

LonginesVoor stijlvolle avonturiers

Sportieve en stijlvolle mannen zullen ongetwijfeld mooie herinneringen bewaren aan deze kerst als ze de Longines Hydro Conquest mogen uitpakken. Het duikhorloge is gemaakt voor avonturiers die een horloge zoeken dat zowel sportief als accuraat en elegant is. Het horloge heeft een edelstalen kast met een keramische bezel met roségouden accenten en een diameter van 41 millimeter. Deze omhult een automatisch uurwerk met een gangreserve van 72 uur. Met een waterdichtheid tot 300 meter kan elke man gerust een duik in het diepe nemen.

 
Bekijk Longines collectie
 


 

Georg JensenOrganisch met elkaar verweven

Een symbolisch én mooi geschenk voor een kerst om nooit te vergeten. Dat zijn deze Offspring oorhangers van Georg Jensen. De roségouden oorhangers bestaan uit twee organische vormen die met elkaar zijn verweven. Ze beelden de band uit tussen moeder en kind, twee geliefden of zelfs vrienden. Deze prachtig vormgegeven oorhangers zijn mooi om te krijgen, maar ook om te geven.

 
Bekijk Georg Jensen collectie
 


 

BigliEen ring voor een bijzondere dag

Bigli legt de belangrijkste momenten in het leven vast in haar juwelen. Afstudeerbijeenkomsten, verlovingen, bruiloften, geboortes en kerst. Het zijn dagen die vragen om een bijzonder cadeau voor dames die hierdoor voor altijd aan deze bijzondere dagen zullen terugdenken. De kerst van 2021 kan worden gevat in deze ring met de naam Mini Sweety ‘London Blue Lake’. Een doublet van parelmoer met cabochon geslepen London Blue Topaas, is gezet in 18 karaat roségoud. Door zijn denimblauwe kleur is deze Mini Sweety goed dagelijks draagbaar.

 
Bekijk Bigli collectie