Type what you are searching for:

Tirisi Jewelry; wereldmerk voor de moderne vrouw

Tirisi Jewelry is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een Nederlands merk met internationale allure. Ontworpen in Amsterdam, maar gemaakt in Italië, vinden de luxe sieraden hun weg naar moderne vrouwen over de hele wereld.

 

Stijlvol en comfortabel

Nieuw in de Amsterdam-collectie van Tirisi zijn de ‘tubogas’ items. Het grote voordeel van dit design uit de jaren zeventig is dat het zeer licht op de huid draagt en buitengewoon comfortabel is. Minstens zo belangrijk is dat deze luxe sieraden direct opvallen en hiermee een must-have zijn voor elke modieuze, moderne vrouw. Zoals deze roségouden armband waarin in witgoud gezette diamanten worden gecombineerd
in verschillende vormen.

 
Bekijk Tirisi Jewelry collectie