Type what you are searching for:

LIVEstream 2021: een terugblik op een succesvol event

Na maanden voorbereiding zijn we trots op het resultaat van de Van Hell LIVEstream 2021. Onder de bevlogen presentatie van Huub Stapel, namen we u mee door de nieuwste collecties en de laatste trends op het gebied van juwelen en horloges.

Gepresenteerd door prominenten van de merken en door ons als Van Hell Juweliers. Kijkers leerden gedurende het online event over de collecties en historie van R&C, Longines, Bron, Ebel, Artur Scholl, Christiaan van der Klaauw, Jörg Heinz, Breitling, Grand Seiko, IsabelleFa, GioMio, Tirisi Jewelry, Qlocktwo, Oris, Fjory, Staudt Chronometrie, Bigli en MeisterSinger. Tussendoor volgden we de creatie van een armband van Bron door goudsmid Huub Boekhorst en van de Hypernova Van Hell edition door horlogemaker Jeroen Bronkhorst van Christiaan van der Klaauw. Heeft u het gemist of wilt u nog een keer kijken? Hieronder staat de video van de LIVEstream 2021.

 

 


 

Wilt u meer weten over de horloges en juwelen die tijdens de LIVEstream voorbij kwamen? Dit zijn enkele van de hoogtepunten:

 

CvdKChristiaan van der Klaauw: Hypernova Van Hell editie

Tijdens de LIVEstream liet Jeroen Bronkhorst (horlogemaker bij Christiaan van der Klaauw) zien hoe een uurwerk tot stand komt. Maar wellicht had u graag wat meer tijd gehad om er heel goed naar te kijken. Dus dit is hem dan: de Christiaan van der Klaauw Hypernova Van Hell editie. Deze bijzondere uitvoering van de Hypernova is een eerbetoon aan de geweldige samenwerking tussen Van Hell Juweliers en Christiaan van der Klaauw. Deze edelstalen chronograaf heeft een dag/nacht aanduiding, een vernuftige datumaanduiding en een fraaie maanstand indicatie. De techniek komt natuurlijk geheel en al voor rekening van de begaafde horlogemakers van Christiaan van der Klaauw, maar wij kozen zelf voor een wijzerplaat in de sprekende kleur forest green en de bijpassende band. Dit exclusieve horloge is uitsluitend te vinden bij Van Hell Juweliers in Amersfoort en Apeldoorn.

 
Bekijk CvdK collectie
 


 

R&CR&C: Sprankelende colliers in goud en diamant

R&C is een juwelenmerk met een uitgebreide collectie, maar voor de LIVEstream bracht Dark Bruining twee colliers mee. Het collier is er in witgoud met 126 diamanten, maar ook in roségoud met 126 champagnediamanten. De eerste is licht en sprankelend, de tweede warm en intens. Dit collier zal dus bij veel dames in de smaak vallen, mochten ze zo gelukkig zijn het onder de kerstboom aan te treffen. Wie net als R&C oog heeft voor detail en kwaliteit zal het zeker met heel veel plezier dragen.

 
Bekijk R&C collectie
 


 

BronBron: Catch-ring met lavendelkleurige chalcedoon

Ellen van Beuzekom heeft beslist een wereldbaan als edelsteeninkoper bij Bron. Tijdens de LIVEstream legde zij uit hoe het Nederlandse bedrijf heel veel tijd en energie steekt in het zoeken naar bijzondere edelstenen. Dat zij op de lavendel chalcedoon stuitten was ook voor de mensen van Bron zelf een verrassing. Deze kleur waren zij namelijk nog nooit eerder tegengekomen. De bijzondere stenen die Bron in handen heeft, werden gevonden in Ethiopië en zijn nu verwerkt in even zo bijzondere producten. Zoals deze ring in de Catch-familie. De lavendelkleurige chalcedoon is gezet in een roségouden ring die speciaal voor deze edelsteen is ontworpen. Het is een zware ring die solitair kan worden gedragen en die door de combinatie van chalcedoon en diamant een sprankelende uitstraling krijgt.

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Jorg HeinzJörg Heinz: Mystery Sphere V-III

Het Duitse familiebedrijf Jörg Heinz kon helaas niet persoonlijk aanwezig zijn tijdens de LIVEstream, maar hun prachtige juwelen willen we u zeker niet onthouden. Het is namelijk een van de modernste en meest innovatieve juwelenhuizen van Europa. Dat zien we onder meer in het eerste variabele sieraden-systeem dat in 1974 werd geboren en waar Jörg Heinz wereldwijd bekend mee werd. De halssieraden zijn voorzien van stijlvolle siersloten die dankzij het gepatenteerde koppel-systeem verwisselbaar en combineerbaar zijn met vele colliers. Ook kunnen er hangers, middels een variabel systeem, open en dicht gedraaid worden zodat er een ander aanzicht ontstaat. Zo laat een collier laat zich graag aanpassen aan elke gelegenheid of persoonlijke stijl. Een mooi voorbeeld is deze Mystery Sphere V-III. Met één klik verandert u deze prachtige 18 karaat witgouden sluiting van Jörg Heinz, naar een sluiting met witte diamanten. Het model uit de Mystery Sphere collectie is dan ook niet voor niets vernoemd naar de Romeinse god ‘Janus’, de god met de twee gezichten.

 
Bekijk Jörg Heinz collectie
 


 

BreitlingBreitling: Premier Datora

De nieuwe Premier Heritage-collectie is een eerbetoon aan drie generaties Breitling. Léon, Gaston en Willy Breitling zijn de uitvinders en slimme ondernemers die het merk groot maakten. Tijdens de LIVEstream waren toevalligerwijs ook de juweliers Van Hell drie generaties sterk aanwezig. Zo’n horloge voor drie generaties Breitling mocht dus niet ontbreken. Deze Breitling is een combinatie van een chronograaf en een volledige kalender. Het automatische Manufacture Calibre B25 is zichtbaar door de transparante achterzijde van saffierglas. Het is een tijdloze klassieker met een eigentijdse uitstraling. Een horloge waar verschillende generaties van een familie nog heel lang plezier aan zullen beleven.

 
Bekijk Breitling collectie
 


 

QlockTwoQlocktwo: Creator’s Edition Glintscape

Een klok van Qlocktwo van tijd zien veranderen is altijd weer een opvallend moment omdat ze de tijd in woorden aangeven. En zo zagen volgers van de LIVEstream de tijd veranderen van ‘het is negen uur’ in ‘het is vijf over negen’. De klok die Alexander Wijt liet zien, is bovendien om nog een reden een bijzonder exemplaar. De voorkant van de Qlocktwo Creator’s Edition Glintscape is namelijk gemaakt van miljoen jaar oud sedimentair gesteente. Deze kostbare natuursteen verandert een functioneel object als een klok in een kunstwerk dat een eyecatcher is in elke woonkamer.

 
Bekijk Qlocktwo collectie