Type what you are searching for:
IsabelleFa

IsabelleFa; vakmanschap in een geheel eigen stijl

Vakmanschap, unieke ontwerpen, exclusiviteit en traditionele ambachten. We zien ze allemaal terug in de sieraden van IsabelleFa. Vanuit het Duitse Eisingen bereikt ons nu opnieuw een collectie die is gemaakt volgens het oude ambacht van de goudsmid in combinatie met de onmiskenbare IsabelleFa-stijl.

 

Flix.Flex

In 2004 presenteerde IsabelleFa voor het eerst de Flix.Flex-collectie, een innovatie waarmee het wereldwijd nog steeds sieradenliefhebbers weet te inspireren. Flix.Flex staat voor bijzonder verfijnde colliers en armbanden, exclusief handgemaakt van 18 karaat goud en toch flexibel. Ze zijn aangenaam soepel, bieden casual draagcomfort en zijn veelzijdig combineerbaar. Deze Flix.Flex bangle heeft een rechthoekig profiel, is negen millimeter breed en aan beide uiteinden ingelegd met diamanten (0,49 ct.).

 
Bekijk IsabelleFa collectie