Type what you are searching for:
EBEL Sport Classic Green

Ebel; unieke, eigen stijl

In de ruim honderd jaar van haar bestaan heeft Ebel met regelmaat een onuitwisbare indruk achtergelaten in de Zwitserse horlogerie en ver daarbuiten. Het merk doet dat door schoonheid, eenvoud en technische perfectie te vertalen naar een eigen, unieke stijl.

 

Sport Classic Grande

Chique en zeer geraffineerd. Dat is de Ebel Sport Classic Grande voor dames. De chique uitstraling komt naar voren in de kast van edelstaal en 18 karaat geelgoud, maar vooral ook in de diamanten. We tellen er acht op de wijzerplaat en 59 op de kast. De groene parelmoeren wijzerplaat met opliggende Romeinse cijfers geeft dit damesmodel een trendy touch mee. Een Zwitsers quartz uurwerk zorgt ervoor dat we nooit te laat zullen komen.

 
Bekijk Ebel collectie
 

EBEL Sport Classic Green

EBEL Sport Classic Green