Type what you are searching for:
Oris Big Crown ProPilot TLP Limited Edition

Oris; betrouwbare partner in de lucht en onder water

Met een historie van ruim een eeuw is Oris een merk dat zich niet meer hoeft te bewijzen. Toch doet het dat. Met onder meer pilotenhorloges en duikhorloges die gezien mogen worden, maar ook betrouwbaarheid bieden onder alle omstandigheden.

 

Stoere metgezel

De Big Crown ProPilot TLP Limited Edition is ontstaan uit een samenwerking tussen Oris en het Tactical Leadership Programme (TLP) in Spanje, waar piloten zich voorbereiden op Nato-missies. Met de groene wijzerplaat in de kleur van hun overall, de edelstalen kast met gunmetal coating en de stevige Ventile-band is dit een horloge voor elite piloten. En voor elke man die op zoek is naar een stoere en betrouwbare metgezel.

 
Bekijk Oris collectie