Type what you are searching for:
Albanu Ndlopfu Travel

Albanu; prachtige producten om van te genieten

Producten met gebruiksgemak, maar verpakt in een prachtig design. Het zijn dit soort producten die het leven net iets leuker maken of gewoon een perfect cadeau-idee zijn.

 

Albanu Ndlopfu Travel

Olifantenhaar staat in veel culturen voor kracht, wijsheid, geluk en geduld. Dat maakt deze armband van Albanu tot een mooi, persoonlijk geschenk voor de man die u lief is. De Ndlopfu Travel armband is dertien millimeter breed en heeft een staal met goud sluiting. Het sieraad is handgemaakt in Monaco, waar het olifantenhaar met een speciale olie wordt bewerkt. De olifant zelf wordt hier overigens ook beter van, want tien procent van de opbrengst komt ten goede aan het voorkomen van stroperij.

 
Bekijk Albanu collectie