Type what you are searching for:
Van Hell LIVEstream 2021

De LIVEstream 2021: wat gebeurde er backstage en hoe ging het verder?

Als juwelier een liveshow maken. Dat doen we niet elke dag. De LIVEstream waarmee we 2021 afsloten was dan ook een spannend moment, maar wat hebben we ervan genoten. U ook, zo hebben we inmiddels begrepen!

 

LIVEstream 2021

Toen de LIVEstream op 14 december werd afgesloten en het scherm op zwart ging, was de pret voor ons nog niet meteen voorbij. Blij verrast waren we door de vele positieve reacties die we na afloop in ontvangst mochten nemen. Wat we hoorden: “Ik ben een enorme horlogeliefhebber, maar heb ook enorm genoten van de prachtige sieraden die werden gepresenteerd.” En: “Wat was het een mooie en interessante avond, van het begin tot het eind geboeid zitten kijken.” Het zijn dit soort reacties waar we gelukkig van worden. Dit is waar we het voor doen.

Tijdens de LIVEstream mochten we ook enkele prijzen onder de kijkers verdelen. De winnaar van de hoofdprijs, een cadeaucheque ter waarde van 2.500 euro, heeft de prijs inmiddels in Amersfoort verzilverd. Wij wensen alle winnaars veel plezier van hun prijs.

Heeft u ook naar de LIVEstream gekeken en ervan genoten? Dan nemen we u graag nog een keer mee terug, maar dan backstage. Zie hier wat er achter de schermen allemaal gebeurde om de LIVEstream mogelijk te maken.