Type what you are searching for:
Leon van Hell

Even voorstellen: Leon van Hell

Misschien bent u hem al tegengekomen: onze nieuwe collega en Manager Sociale Media Leon van Hell. Hij stelt zich graag even aan u voor.

 

“Als vierde generatie en als jongste zoon van Ab van Hell ben ik onlangs toegetreden tot het familiebedrijf waarmee ik ben opgegroeid. Zo heb ik van dichtbij meegemaakt hoe ons bijna negentig jaar oude familiebedrijf zich steeds aanpast aan de tijd. Daar kan ik nu mijn bijdrage aan leveren.

 

Afgelopen jaar heb ik de opleiding Mediamanagement afgerond en ben ik via de kant van online marketing het bedrijf binnengekomen. Daarnaast ben ik bezig met een opleiding gericht op marketing. Ik vind het super gaaf en leuk om mensen via onze online kanalen kennis te laten maken met onze prachtige collectie sieraden en horloges. Dit doe ik door middel van video’s, foto’s en verhalen.

 
Meestal werk ik achter de schermen, maar af en toe zal ik ook in de winkel te vinden zijn. Wellicht ziet u me hier als ik bezig ben om bijvoorbeeld mooie beelden van een bepaald sieraad of horloge te maken.

 
Maar mochten we elkaar niet persoonlijk tegen komen: op onze social media kanalen ziet u het resultaat van mijn werk. Dus houdt onze social media kanalen in de gaten voor nieuwe content. Wij zijn actief op Instagram, Facebook, YouTube en Pinterest. Binnenkort gaan wij weer informatieve video’s maken voor YouTube, dus zorg dat u geabonneerd bent op ons YouTube-kanaal om niets te missen.”