Type what you are searching for:
Artur Scholl armbanden

What’s new

Elke maand stellen we een aantal nieuwkomers in onze collectie aan u voor. Deze horloges en sieraden wachten erop om binnenkort door u bewonderd en gepast te worden.

 


 

Artur Scholl armbandenArtur Scholl: Twee armbanden

Ons aanbod van Artur Scholl is aanzienlijk uitgebreid met onder meer twee prachtige armbanden. Nieuw is deze flexibele armband van roségoud die zacht en soepel om de pols valt. Prachtig om alleen te dragen, maar ook om te combineren met meerdere armbanden. Zoals haar roségouden evenbeeld, maar dan met briljant-geslepen diamanten gezet in 18 karaat witgouden elementen.

 


 

Artur Scholl oorhangers en ringArtur Scholl: krachtig en vrouwelijk

Stoer en tegelijkertijd zacht. Die tegengestelde eigenschappen zien we in deze oorhangers en ring van Artur Scholl. Die uitstraling is te danken aan de cabochon-geslepen roze quartz en de eveneens cabochon-geslepen grijze maansteen. De ring en oorhangers zijn beiden gemaakt van roségoud. Elk op zich of samen zorgen ze voor een krachtig en vrouwelijk beeld.

 
Bekijk Artur Scholl collectie
 


 

Georg Jensen Magic Ring Georg Jensen: Magic Ring

Het Deense Georg Jensen staat bekend om zijn ontwerpen die zowel mooi als functioneel zijn. Het nieuwste voorbeeld hiervan is de Magic Ring. De tijdloze ring uit een strook geelgoud vouwt sierlijk rond de vinger en als kleine verrassing schittert aan de uiteindes een briljant-geslepen diamant. Mooi in al zijn eenvoud, maar met deze ring is het ook heel eenvoudig om er bijvoorbeeld een diamanten ring tussen te schuiven.

 
Bekijk Georg Jensen collectie
 


 

Seiko PresageSeiko: Presage

Seiko neemt ons mee terug naar de jaren zestig met de nieuwe Presage ‘Style60’s’ serie. Het ontwerp van dit edelstalen horloge is gebaseerd op de Crown Chronograph, het eerste polshorloge met stopwatch van Seiko en Japans eerste polshorloge met stopwatch dat in 1964 werd geïntroduceerd. De vintage jaren zestig-look is te danken aan het kenmerkende box shaped glas, de scherpe wijzers en de zachte vormen. Het automatische uurwerk is helemaal van nu en zichtbaar door het Open Heart ontwerp van de wijzerplaat.

 
Bekijk Seiko collectie