Type what you are searching for:

Nieuw bij Van Hell: Orbit Winders

Gemaakt in een atelier in het Finse Helsinki, nu voor het eerst in Nederland bij Van Hell Juweliers. Uniek in stijl en design zijn de watchwinders van Orbit Winder Co. Een blikvanger in elk interieur en een must-have voor iedereen die van horloges houdt. Wij zijn er dan ook heel gelukkig mee om als enige in Nederland deze bijzondere watchwinders te kunnen aanbieden.

 
Orbit Winder is opgericht door Kalle Niemi, een mechatronics-ingenieur die van kunst, design én van horloges houdt. Het verhaal achter het merk begon als een persoonlijke zoektocht om een uitzonderlijke watchwinder te maken. Het resultaat van de reis kreeg vorm in een prachtig designstuk. De missie van Orbit Winder Co. is om andere horlogeliefhebbers de mogelijkheid te bieden om hun horloge een bijzondere metgezel te geven.

 
Wat Orbit Winder hier precies mee bedoelt, zien we aan de watchwinders. Ze zijn uniek in stijl en design, maar ook nog eens buitengewoon praktisch. De winder zorgt ervoor dat een automatisch uurwerk niet stil komt te staan, ook niet als het horloge een tijdje niet wordt gedragen. De Orbit Winder kan het horloge in elke richting draaien en bootst de beweging van een horloge na als het om een pols wordt gedragen.

 
Elke Orbit Winder wordt met de hand gemaakt in een atelier in het hart van Helsinki.

 
Bekijk Orbit Winder collectie