Type what you are searching for:

Nieuw bij Van Hell

De afgelopen tijd hebben we ons aanbod kunnen uitbreiden met prachtige sieraden en aansprekende horloges. We laten ze graag persoonlijk aan u zien, maar dit is alvast een preview van enkele nieuwkomers die u bij ons mag verwachten.

 


 

Breitling Navitimer Automatic

Deze Breitling is een eerbetoon aan de Navitimer 1, maar deze uitvoering heeft een kleinere diameter (41 mm) en een groene wijzerplaat. Het warme groen is niet alleen mooi om te zien, maar is ook het decor van de cirkelvormige rekenliniaal. Aangestuurd door de bi-directionele roterende ring kan hiermee de navigatie in de lucht worden uitgevoerd. De edelstalen kast bevat het Caliber Breitling 17, dat COSC-gecertificeerd en dus buitengewoon nauwkeurig is.

 
Bekijk Breitling collectie
 


 

Longines PrimaLuna

De PrimaLuna van Longines kennen we al in verschillende gedaantes, maar de tijdloze stijl blijft boeien. De kenmerkende kast is geïnspireerd op de maan en hieraan heeft de PrimaLuna natuurlijk ook haar naam te danken. In deze nieuwe uitvoering heeft de PrimaLuna een edelstalen kast, een groene wijzerplaat met diamanten uur-aanduidingen, een datum en een maanfase.

 
Bekijk Longines collectie
 


 

Oneindige knoop van Tirisi Moda

Zilver, geelgoud en roségoud zijn voor altijd aan elkaar verbonden in deze oneindige knoop. Ze zijn in elkaar vervlochten door Tirisi Moda dat deze ring in drie varianten aanbiedt. Symboliek ten top om uw geliefden mee te verrassen.

 
Bekijk Tirisi Moda collectie
 


 

Baume & Mercier Riviera

Wat mooi is, wordt niet vergeten. Tenminste niet door Baume & Mercier dat de Riviera uit 1973 een tweede leven heeft gegund. Terecht, want anno 2021 is dit model nog steeds authentiek en doet het oude tijden herleven. Het valt op door een royale edelstalen kast met een diameter van 36 millimeter en een twaalfhoekige lunette voorzien van vier schroeven. Het bevat een hoogwaardig Zwitsers automatisch uurwerk dat de tijd en datum aangeeft op een leigrijze wijzerplaat.

 
Bekijk Baume & Mercier collectie
 


 

Bron Stardust

Bron heeft deze roségouden ring niet voor niets de naam Stardust gegeven. De champagnekleurige diamanten zijn als sterrenstof in de ring gezet. De ring die hieruit voortkomt is sprankelend, uitbundig en smaakvol.

 
Bekijk Bron collectie