Type what you are searching for:

In de schijnwerpers: GioMio

GioMio is een jong merk waar we bij Van Hell Juweliers erg gelukkig van worden. De vele nieuwe items die we net vanuit Antwerpen hebben ontvangen maken duidelijk waarom. Daarom zetten we GioMio nu graag in de schijnwerpers.

Dat GioMio nog slechts vijf jaar oud is zouden niet veel mensen zeggen. Het merk heeft de uitstraling van een gevestigd juwelenmerk en is te vinden in Antwerpen, al een half millennium het wereldwijde centrum van de diamanthandel. Het merk werd hier vijf jaar geleden opgericht door Georges Sabbagh, een Libanees die zich in Antwerpen vestigde om zijn eigen merk te starten.

Goud en diamant. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van de armbanden, ringen, colliers en oorsieraden van GioMio. Bij Van Hell Juweliers in Apeldoorn vindt u delen van de Royal Collection, waarin GioMio een klassiek thema toegankelijk heeft gemaakt voor elke vrouw. Ook brengen we de Love Charm Collection, een lieflijke collectie met bloemen in de hoofdrol. De Bella-collectie hebben we daar nu aan toegevoegd.

 


 

Pirouette ring

Verrassend, speels en tegelijkertijd elegant. Zo kunnen we de creaties uit de Pirouette-collectie het beste omschrijven. Dat is te danken aan de combinatie van roségoud, witte agaat, briljant geslepen diamanten en diamant in champagnekleur. Het sprankelende geheel heet niet voor niets Pirouette; wanneer u het element aanraakt, draait het speels om haar as.
 

 


 

Pirouette collier

De creaties uit de Pirouette-collectie zijn met de hand gemaakt met behulp van complexe technieken en maken innovatief gebruik van bewegende delen. Elegant en speels gaan in dit collier uitstekend samen. Elegant is dit collier door de combinatie van roségoud, witte agaat, briljant geslepen diamanten en een diamant in champagnekleur. Verrassend speels is het ontwerp waarvan het geheel om haar as draait als u het element aanraakt.

 


 

Bella oorsieraad

Als diamanten zo zijn gezet dat het lijkt alsof ze bijna één zijn, gebeurt er iets magisch. Dit bewijst de Bella-collectie van GioMio die een eigentijds design combineert met gouden drops van sprankelende briljant geslepen diamanten. Deze oorsieraden mochten wij onlangs in ontvangst nemen en we laten ze hierbij graag aan u zien. Maar om te zien hoe mooi ze werkelijk zijn, verwelkomen we u graag in Apeldoorn.

 


 

Bella ring

De Bella-collectie is er als collier, oorsieraad, armband en ring. Elk in een combinatie van roségoud en drops met briljant geslepen diamanten. Elk item is een eyecatcher, maar deze flexibele ring laat elke dame stalen.

 
 
 
 


 

Royal flexible bracelet

De Royal Diamonds-collectie is honderd procent GioMio. In deze collectie vindt het merk een klassiek thema opnieuw uit en maakt het beschikbaar voor elke dame. Een goed voorbeeld hiervan en een kenmerk van het eigentijdse design van GioMio is deze flexibele armband. De Royal flexible bracelet is chique in eenvoud met een combinatie van roségoud en diamant.

 
Bekijk GioMio collectie