Type what you are searching for:

Voor ieder wat wils: 5 soorten horlogebanden

Een horlogeband is een belangrijk onderdeel van elk horloge. Het is bepalend voor de uitstraling, maar ook voor het draagcomfort en de activiteit waarbij u het horloge draagt. Gelukkig is er keus genoeg! Wij stellen 5 mooie horlogebanden u voor.

 


 

Verwisselbaar alligatorleer

Een alligatorleren band geeft een dresswatch een stijlvolle uitstraling, dat bewijst de Grand Seiko Elegance ‘Omiwatari’ Spring Drive die natuurlijk van zichzelf al buitengewoon stijlvol is. Maar door eenvoudig de band te wisselen, krijgt het horloge een geheel nieuwe uitstraling. Met welke kleur is deze dresswatch voor u gemaakt?

 
Bekijk Grand Seiko collectie
 


 

Sportief rubber

Een sportief horloge vraagt om een rubberen band. Voor het uiterlijk, de functionaliteit en het gemak. Deze Longines Hydro Conquest is gemaakt voor avonturiers en is tot 300 meter waterdicht. De band is van blauw rubber, evenals de wijzerplaat en de keramische bezel. In combinatie met edelstaal en roségouden accenten is dit een herenhorloge dat zowel stijlvol als sportief is.

 
Bekijk Longines collectie
 


 

Avontuurlijke Nato

De Nato-band is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een band die veel mannen graag aan hun horloge dragen. Logisch, want de Nato-band staat voor avontuur. In deze Seiko Prospex onderstrepen de black coated stalen kast en de zwarte wijzerplaat dat nog eens. Met zijn uni-directionele bezel en een waterdichtheid tot 200 meter gaat deze Seiko ook onder water graag mee op avontuur.

 
Bekijk Seiko Prospex collectie
 


 

Chique en sportief staal

De stalen band is al heel lang een vaste waarde in de collecties van veel horlogemerken. Logisch, staal is sterk en duurzaam en maakt een horloge zowel sportief als chique. In deze Breitling Chronomat is gekozen voor een Rouleaux horlogeband die zeer comfortabel aanvoelt om de pols. In combinatie met de eveneens edelstalen kast en groene wijzerplaat heeft deze chronograaf een zowel stijlvolle als sportieve uitstraling.

 
Bekijk Breitling collectie
 


 

Duurzaam vegan

Voor wie denkt aan het milieu en het liefst vegan door het leven gaat, heeft MeisterSinger nieuwe horlogebanden gelanceerd. Ze zijn gemaakt van… appelschillen! Met deze banden kiest u voor duurzaamheid en ze zien er nog goed uit ook.

 
Bekijk MeisterSinger collectie