Type what you are searching for:

Op vakantie met… Mirjam Visser – Van Hell

De juweliers in Amersfoort en Apeldoorn hebben plezier in hun werk, maar ook zij zijn soms aan vakantie toe. Maar waar gaan zij het liefst naartoe? En welke sieraden en horloges nemen zij mee? Dit keer vertelt Mirjam Visser – Van Hell over haar vakantieplannen aan de Nederlandse kust.

 

“We gaan dit jaar, voor het tweede jaar op rij, naar een vakantiehuis op het strand aan de Noord-Hollandse kust. Dat is wel een favoriet op het moment! Onze twee dochters van 5 en 3 jaar vermaken zich dag in dag uit met vriendjes en vriendinnetjes in het zand en water. Dat is voor ons natuurlijk ook pure ontspanning 😉. Daarbij neem ik mijn horloge en sieraden ook altijd mee op vakantie, ik heb ze nu eenmaal om lekker te dragen en vind het ook leuk om mijn outfit af te maken als we een hapje gaan eten bij een strandtent.

 

Ik draag onder andere: mijn Staudt Petit horloge met parelmoer wijzerplaat en edelstalen band. Dit is praktisch want de band kan naderhand weer worden gepolijst en in een ultrasoon bad waardoor hij weer helemaal schoon is en er weer als nieuw uitziet!

 

Handig om vakantieherinneringen mee op te schrijven of voor een ansichtkaart naar het thuisfront is deze pen van Montegrappa. Die is niet alleen mooi, maar ook compact om mee te nemen in de handtas.

 

Sieraden gaan ook mee naar de Noord-Hollandse kust. Ik draag een Bron Catch ring met een heerlijke edelsteen en daarbij mijn Bron met diamanten X-je. Wat ik zeker ook niet thuislaat is mijn Reflex armband. En natuurlijk draag ik mijn roségouden trouwring van Meister met twee witgouden aanschuifringen met diamant. Die kan ik ook weer bij andere ringen aanschuiven.

 

Hoe ik mijn sieraden mooi houd tijdens een strandvakantie? Ze kunnen na de vakantie weer fijn worden gepolijst en in een ultrasoon badje, ét voila. Alles ziet er weer heerlijk fris uit!”