Type what you are searching for:

What’s new

Elke maand stellen we een aantal nieuwkomers in onze collectie aan u voor. Deze horloges en juwelen wachten erop om binnenkort door u bewonderd en gepast te worden.

 


 

Montblanc 1858 Iced Sea Automatic Date

Met de zomer in aantocht, zijn we blij dat we deze duikhorloges van Montblanc binnen hebben. De 1858 Iced Sea Automatic Date is het allereerste duikhorloge ooit voor Montblanc. Het horloge heeft een unieke wijzerplaat, waarbij het lijkt alsof je diep in een gletsjer kijkt. Het is er met een zwart of groen gletsjerpatroon dat is geïnspireerd op de Mer de Glace (ijszee), de belangrijkste gletsjer op de Mont-Blanc. Het horloge heeft een edelstalen kast, een rubberen band en een automatisch uurwerk. De uni-directionele, keramische lunette en een waterdichtheid tot 300 meter maken het tot een betrouwbare kameraad onder water.

 
Bekijk Montblanc collectie
 


 

Tirisi Sweety Milano

Wie de nieuwe box van Tirisi Jewelry voor het eerst ziet, zal aangenaam verrast zijn. In de box bevindt zich namelijk de Milano Sweeties collectie en die is bijzonder uitgebreid. De collectie bestaat uit ringen, colliers en oorknopjes in alle kleuren. En u vindt ze allemaal bij ons! En mocht het door het grote aanbod lastig kiezen zijn, dan vinden wij graag met u een oplossing voor dit luxe-probleem.

 
Bekijk Tirisi Jewelry collectie