Type what you are searching for:

Een feestelijke (her)opening van Van Hell Amersfoort

Wellicht bent u al een kijkje komen nemen, maar de compleet vernieuwde winkel in Amersfoort is een bezoek zeker waard. Met een feestelijke opening op 11 en 12 november werd het startschot gegeven voor een nieuwe fase in het bestaan van Van Hell Juweliers. Zie hier wat u van ons kunt verwachten.

 

Met een feestelijke opening kon Van Hell Juweliers in Amersfoort onlangs de deuren openen van de volledig vernieuwde winkel aan de Utrechtsestraat. De belangstelling was groot want dankzij de danseressen in de Amersfoortse winkelstraten was ook duidelijk dat we weer open zijn.

 

Eenmaal binnen werd de eerste bezoekers al snel duidelijk dat, behalve de vertrouwde gezichten van team Amersfoort, weinig bij het oude is gebleven. Het nieuwe interieur straalt klasse uit omdat is gekozen voor natuurlijke hoogwaardige materialen zoals eikenhout en natuursteen. Het interieur heeft een klassieke touch, maar is helemaal van deze tijd. De nieuwe winkel is warm en vriendelijk, een plek om rustig de nieuwe sieraden of horloges te bekijken en te passen.

 

 

Door de extra ruimte is er in Amersfoort nu een breder aanbod van de bestaande collecties en konden we uitbreiden met een nieuw horlogemerk en drie nieuwe sieradenmerken. Hierdoor zijn in Amersfoort nu de horloges van Carl F. Bucherer te vinden en sieraden van GioMio, IsabelleFa en Schaffrath.

 

De liefhebber van de sieraden van Bron zal gelukkig zijn met een uitgebreide Bron-corner terwijl de horlogeliefhebber in een Longines-corner de nieuwste horloges van het bekende merk kan vinden. Aanstaande echtparen kunnen voortaan in een speciale hoek voor trouwringen met een prettige huiskamersfeer hun ringen uitzoeken.

 

Bent u nog niet langs geweest in Amersfoort? Kom dan snel langs want in de openingsmaand november 2022 ontvangt u bij elke aankoop een voucher voor een bedrag van 20 procent van de aankoop. Deze (genummerde) vouchers blijven een jaar lang geldig.