Type what you are searching for:

Vier nieuwe merken bij Van Hell Amersfoort

Door de grote verbouwing van Van Hell Amersfoort, hebben wij hier ons aanbod aanzienlijk kunnen uitbreiden. U vindt hier nu ook de horloges van Carl F. Bucherer en de sieraden van Schaffrath, GioMio en IsabelleFa. Wij tonen ze u graag, maar een voorproefje vindt u hier.

 


 

Carl F. Bucherer

Bucherer is een bekende Zwitserse juwelier met vestigingen over de hele wereld, maar onder de naam Carl F. Bucherer brengt het ook een prachtige horlogecollectie. De horloges van het oude merk zijn nu ook in ons land te vinden. Esthetiek en innovatie komen samen in een stijlvol geheel. De bijzondere horloges treft u nu in Amersfoort.

 

Manero Flyback

De Manero Flyback is een klassiek voorbeeld van de Manero-familie, maar als een typisch Carl F. Bucherer-horloge heeft het iets duidelijk unieks te bieden aan horlogeliefhebbers: het verfijnde CFB 1970 chronograafuurwerk met flyback-functie. Het bijzondere uurwerk is te vinden in een edelstalen kast met een eveneens edelstalen band.

 

Heritage BiCompax Annual

De Heritage BiCompax Annual combineert tijdloos design met hedendaagse verfijning – een horloge geboren uit meer dan 130 jaar stijl en savoir faire. Het horloge bestaat uit een kast van edelstaal en roségoud in combinatie met een rose/champagnekleurige wijzerplaat en een kalfsleren band in cognacbruin. Dit model geeft niet alleen de tijd aan, maar beschikt ook over een chronograaf, jaarkalender, grote datumaanduiding en tachymeter schaal. Het automatische uurwerk dat dit alles mogelijk maakt, is zichtbaar door de glazen achterzijde van de kast.

 
Bekijk Carl F. Bucherer collectie
 


 

Schaffrath

Schaffrath viert in 2023 het 100-jarig bestaan in het jaar dat Van Hell Juweliers het 90-jarig jubileum viert. Het werd dus hoog tijd dat het sieradenmerk een plek zou krijgen in onze oudste vestiging. Hier tonen we nu de collecties van het Duitse icoon dat ons stijlvolle en innovatieve sieraden brengt.

 

Calla

De witgouden ring Calla met magische spiegelomlijsting is een van de meesterwerken van deze collectie. Volledig gewichtloos lijkt de briljant (0,230 ct.) te zweven als in een bloem tussen twee kelkvormige gouden bloemblaadjes die aan een zijde wordt opgesierd met diamanten (0,060ct). De taps toelopende zetting geeft een uitzonderlijk draagcomfort.

 

Symbool van schoonheid

De Calla lelie wordt al sinds de oudheid beschouwd als een symbool van schoonheid en onsterfelijkheid. De zacht gebogen lijnen worden weerspiegeld in alle sieraden in het assortiment, waardoor ze hun unieke sensualiteit krijgen. Zoals in dit geelgouden collier waarin een briljant geslepen diamant (0,190ct) de blikvanger is. Het heeft een lengte van 45/42 centimeter.

 
Bekijk Schaffrath collectie
 


 

GioMio

Het Belgische GioMio bestaat pas sinds 2015, maar het vakmanschap waarmee de sieraden worden gemaakt is evident. Goud en diamanten zijn de ingrediënten waarmee het merk voor magie zorgt in de hele collectie.

 

Royal Diamonds

De Royal Diamonds-collectie van GioMio bestaat zowel uit traditioneel gevormde roségouden juwelen als uit eigentijdse ontwerpen. Deze prachtige oorhangers van GioMio zijn gemaakt van roségoud. De ronde elementen, gezet met briljant geslepen diamant, bewegen speels onder de creool.

 

Royal Ring

De flexibele ringen en armbanden zijn kenmerkend voor de Royal Diamonds-collectie van GioMio. Deze roségouden ring met diamant kan dan ook met het grootste gemak om de vinger worden geschoven. Dat maakt het tot een ring voor elke vrouw om de bijzondere momenten in het leven mee te vieren.

 
Bekijk GioMio collectie
 


 

IsabelleFa

IsabelleFa heeft traditioneel handwerk tot kunst verheven. Het Duitse merk valt op door vakmanschap, innovatieve designs en een geheel eigen stijl. Hiermee brengt het ouderwets vakmanschap in eigentijdse designs.

 

Licht en speels

Kettinggoudsmeden is een bijna vergeten ambacht waarbij de goudsmid op ambachtelijke wijze keten voor keten in een ketting maakt. In dit collier vormen de roségouden ketens een collier met een lichte en speelse uitstraling. Dankzij de onzichtbare sluiting, gemarkeerd door een kleine diamant, kan dit collier met een armband geïntegreerd worden om er een lang collier van te maken.

 

Flix.Flex

De Flix.Flex-collectie van IsabelleFa bestaat sinds 2004 en bestaat uit armbanden en kettingen met een casual draagcomfort. Ze zijn namelijk buitengewoon flexibel en laten zich in verschillende vormen, breedtes en maten eindeloos combineren. Deze roségouden armband is door de verfijnde ronde vormen aangenaam soepel om te dragen.

 
Bekijk IsabelleFa collectie