Type what you are searching for:

Geniet er nog een keer van: lees de Van Hell Times online

Heeft u hem al gezien? De 2022/2023 editie van het Van Hell Times Magazine is waarschijnlijk al bij u door de brievenbus gevallen, maar het magazine is nu ook als bladermodel online te bekijken.

56 pagina’s vol prachtig beeldmateriaal en informatie uit de wereld van de haute horlogerie en haute joaillerie. Ook dit jaar vindt u in de Times een sfeervolle fotoreportage die we maakten met onze eigen mensen. Uiteraard presenteren ook diverse horloge- en sieradenmerken hun nieuwste collecties. De Van Hell Times biedt u dus volop cadeau-inspiratie en interessante informatie. Zowel voor de naderende feestdagen als uw persoonlijke feestdagen in 2023.

Ontspannen, genieten en u laten inspireren? Blader dan eens door de online Van Hell Times.

 

Van Hell Times