Type what you are searching for:

Kerstmis: warme tijden

De kerstboom verlicht de woonkamer, degenen met wie u kerst gaat vieren zijn uitgenodigd en het kerstmenu staat vast. Maar heeft u al bedacht wat u draagt op deze bijzondere dag? En weet u met welke cadeaus uw dierbaren gelukkig zullen zijn en wat er op uw eigen verlanglijstje staat? Het zijn veel vragen die rond de kerst bij ons opkomen, maar we helpen u graag op weg met onze kersttips voor onder of naast de kerstboom.

 


 

GioMio: ongedwongen luxe

Is kerst voor u en uw geliefden vooral een moment om in rust en ontspanning door te brengen? Dan is dit collier van GioMio heel geschikt om te dragen of cadeau te geven. Het collier uit de Royal-collectie straalt een ongedwongen luxe uit die het niet alleen op feestdagen goed doet. Het collier bestaat uit een koord dat in verschillende kleuren verkrijgbaar is, en met een hanger van goud en diamant draagt als eyecatcher.

 
Bekijk GioMio collectie
 


 

Breitling: chique en elegant

Met een horloge van Breitling is iedereen gelukkig, maar deze Premier Heritage Duograph viert Kerstmis in stijl. Het horloge draagt elegant en zelfs chique door de roségouden kast in combinatie met een zwarte wijzerplaat en band. Hoewel de kerstdagen niet het moment zijn om op de klok te letten, is deze Breitling daar elke andere dag heel geschikt voor. De chronograaf is namelijk een rattrapante-chronograaf, ofwel een dubbelchronograaf, die niet één, maar twee verstreken tijden tegelijk kan meten.

 
Bekijk Breitling collectie
 


 

Tirisi Jewelry: 100 procent kerst

Het roségoud, het intense rood van de robijn en de schittering van diamant en bergkristal. Deze ring van Tirisi Jewelry ademt in elk facet kerst uit. De ring heeft een chique en luxe uitstraling die elk feestelijk moment opfleurt en zelfs de meest eenvoudige outfit een elegant cachet geeft. Deze feestelijke ring maakt deel uit van de Milano Sweeties collectie van Tirisi Jewelry.

 
Bekijk Tirisi collectie
 


 

Ebel: cozy en sportief

De Ebel 1911 is een dameshorloge dat gemaakt lijkt te zijn voor een knusse en behaaglijke kerst, om de rest van het jaar vervolgens weer haar sportieve kant te tonen. Het horloge heeft een kast en band van edelstaal en geelgoud, maar de warme uitstraling is te danken aan de luxe parelmoeren wijzerplaat in een okertint. Het nauwkeurige quartz uurwerk toont de tijd door elk uur een uuraanduiding van diamant aan te tikken. Dankzij de datumaanduiding zal het niemand ontgaan dat een belangrijke dag is aangebroken.

 
Bekijk Ebel collectie
 


 

Carl F. Bucherer: stijlvol en nauwkeurig

De Manero Flyback chronograaf van Carl F. Bucherer is het perfecte horloge voor iedereen die van horloges houdt of graag exact wil weten hoe laat het is. Het oude Zwitserse merk is vrij nieuw bij Van Hell Juweliers, maar heeft in de afgelopen eeuw bewezen dat het een plek verdient onder elke kerstboom. De Manero Flyback is uitgerust met het CFB 1970 chronograafuurwerk met flyback-functie en tachymeter voor een nauwkeurige tijdmeting. Het dankt zijn sportieve en stijlvolle uitstraling aan een edelstalen kast, zilverwitte wijzerplaat en een gerecyclede textiele band.

 
Bekijk Carl F. Bucherer collectie
 


 

Longines: klassiek en tijdloos

Een groene wijzerplaat met twaalf briljant geslepen diamanten. Met een beetje fantasie kunnen we aan de kerstboom denken, maar dan in de meer subtiele uitvoering van de Longines La Grande Classique. Met zijn klassieke en tijdloze uitstraling is deze Longines een horloge voor elke vrouw met stijl. Het geeft dankzij een quartz uurwerk in de edelstalen kast altijd nauwkeurig de tijd aan. Het aansprekende horloge heeft een slank profiel en is verkrijgbaar in een groot aantal uitvoeringen.

 
Bekijk Longines collectie
 


 

Fjory: voor kerst (en elke andere dag)

Deze slavenarmband van Fjory is een armband die is gemaakt om elke dag te dragen, dus waarom zouden we dat niet doen tijdens kerst? De tijdloze armband is gemaakt van geelgoud en voorzien van een kern van zilver. Dit maakt de armband lekker zwaar zodat deze prettig om de pols valt. Vijf briljant geslepen diamanten zorgen voor extra sprankeling tijdens de feestdagen.

 
Bekijk Fjory collectie
 


 

Wolf 1835: praktisch en luxueus

Wat is een mooi kerstcadeau voor iemand die haar sieraden met zorg draagt? Wat dacht u van een juwelenbox om alle dierbare sieraden veilig in op te bergen? Deze Cassandra juwelenbox van Wolf 1835 werd ontworpen in samenwerking met het Britse luxe warenhuis Harrods. Wellicht is deze te zien in de prachtige etalages die ze elke kerst in Londen inrichten, maar u kunt Wolf 1834 ook in Amersfoort en Apeldoorn vinden. De juwelenbox van het fijnste Saffiano-leer is eenvoudig maar elegant, luxueus en gemaakt om een leven lang mee te gaan.

 
Bekijk Wolf 1835 collectie