Type what you are searching for:

De Musthave: de bangle

Er zijn sieraden en horloges die van alle tijden zijn en een leven lang mee gaan. Dit zijn de musthaves die eigenlijk in geen enkele horloge- of juwelenbox mogen ontbreken. We stellen ze dit jaar één voor één aan u voor. Dit keer: de bangle.

 


 

Bron – Houdini

De bangle oogt soms eenvoudig, maar is dat zeker niet. De armband past bij elke outfit, gaat nooit vervelen en laat zich goed combineren. Dat geldt ook voor deze bangle met de toepasselijke naam Houdini van het Nederlandse merk Bron. Doordat het roségoud gematteerd is, heeft de bangle een stoere uitstraling gekregen. Dat maakte deze luxe basic tot een armband voor elke gelegenheid.

 

Bekijk Bron collectie
 


 

Fjory – vakmanschap in geelgoud

Fjory is een merk van Nederlandse bodem, ontstaan toen in 2008 de SGS-fabriek werd opgezet om het vakmanschap van Nederlandse goud- en zilversmeden in eigen land te behouden. Een goede zet, zo blijkt alleen al als we naar deze slavenarmband kijken. In deze sprankelende geelgouden armband zijn vijf briljant geslepen diamanten gezet. De armband voelt aangenaam zwaar en is daarom geschikt om dagelijks te dragen.
  
 


 

Fjory – authentiek handwerk

Authentiek handwerk en innovatieve ideeën zijn kenmerkend voor de sieraden van Fjory. Dit komt samen in deze witgouden armband. De armband heeft door zijn ovale vorm een zeer elegante uitstraling. De armband voelt zwaar aan omdat deze is voorzien van een kern van zilver. Dat maakt deze bangle tot een musthave om nooit meer af te doen.

 

Bekijk Fjory collectie