Type what you are searching for:

Graag stellen we aan u voor: Yulia ten Bokum

Bij Van Hell Juweliers kennen we graag al onze klanten persoonlijk, maar wellicht wilt u ons ook wat beter leren kennen? Een goede relatie is immers belangrijk bij de aankoop van een heel persoonlijk sieraad of horloge. Daarom stellen we in elke nieuwsbrief een van onze medewerkers aan u voor. Dit keer vertelt Yulia ten Bokum iets meer over zichzelf.

 

In Amersfoort treffen klanten jou in de winkel aan. Wat kunnen ze hier van je verwachten, waar ligt jouw kracht?
“De aandacht die ik heb voor de klanten, dat is mijn kracht. Iedereen heeft een eigen achtergrond en een eigen manier van leven. Dat maakt elke klant uniek en dat intrigeert mij. Ik luister daarom altijd aandachtig naar hun wensen en meningen.”

 

Je luistert elke dag naar de klant, maar wat is eigenlijk jouw eigen favoriete merk of product in de winkel?
“Mijn favoriet is onze Bron-collectie. Dit merk heeft veel mooie eigenschappen, zoals de zorgvuldig uitgekozen prachtige edelstenen, het massieve 18k goud, de luxe uitstraling en een nauwkeurige afwerking. Dit maakt deze geweldige sieraden echt uniek. Ik presenteer de Bron-sieraden dan ook altijd met trots. Ook de service na aankoop van Bron vind ik geweldig. Ze zijn erg coulant en hebben heel veel aandacht voor de wensen van hun klanten.”

 

Wat is voor jou belangrijk in het leven?
“Het allerbelangrijkst vind ik mijn gezin. Mijn zoon en mijn man. Ik ben een familiemens en daarom voel ik me ook thuis bij Van Hell Juweliers. Dit is een echt familiebedrijf, waar respect voor tradities en voor elkaar centraal staan. Het is een van de vele redenen waarom ik het zo leuk vind hier te werken. Het past helemaal bij mij.”

 

Als je tijd voor jezelf hebt, wat is dan je favoriete bezigheid?
“Ik ben heel geïnteresseerd in interieurinrichting. In mijn vrije tijd ben ik druk met mijn interieurprojecten. Ik vind het leuk om mijn huis gezellig en comfortabel te maken. Daarnaast heb ik veel plezier in koken, lezen en sporten.”