Type what you are searching for:

Nieuw bij van Hell

De afgelopen tijd hebben we ons aanbod kunnen uitbreiden met prachtige sieraden en aansprekende horloges. We laten ze graag persoonlijk aan u zien, maar dit is alvast een preview van enkele nieuwe sieraden en horloges die u bij ons mag verwachten.

 


 

Een indrukwekkende ring

Smaragd, Londen Blue Topaas en diamant wisselen elkaar af in deze indrukwekkende ring van Tirisi Jewelry. De roségouden ring uit de Venice collectie is vrouwelijk, modieus en heeft een vleugje catwalk-glamour. De edelstenen zijn gezet in zetkastjes die verschillen in vorm en grootte. Dit zorgt voor een speelse ring voor dames die het niet erg vinden om gezien te worden.

 
 


 

Kleurrijk collier

Smaragd, Londen Blue Topaas en diamant zijn ook de edelstenen in dit collier van Tirisi Jewelry, maar hiermee laat het merk zien dat dezelfde edelstenen toch voor een iets andere uitstraling kunnen zorgen. Het collier uit de Venice-collectie heeft exact dezelfde eigenschappen als de ring, inclusief de verschillende zetkastjes waarin de edelstenen zijn geplaatst. Net zo speels, en toch subtiel verschillend.

 

Bekijk Tirisi collectie
 


 

Elegante Sport Classic

De Sport Classic is een icoon uit de jaren zeventig en niet meer weg te denken uit de collectie van Ebel. Het heeft dan ook een sterk design als basis, dat inmiddels al in vele varianten is verschenen. De nieuwste uitbreiding van de Sport Classic collectie voor dames is deze edelstalen uitvoering met een geelgouden lunette waarin 47 diamanten schitteren. Bijzonder is ook de tijgeroog wijzerplaat die is verrijkt met acht diamanten die tijd aanduiden. De kenmerkende band met de golvende schakels geeft in bicolor het geheel een vrouwelijke, elegante uitstraling.

 


 

Sprankelende Sport Classic

Elegant, eleganter, elegantst. De overtreffende trap van elegant is dit dameshorloge uit de Sport Classic collectie van Ebel. Zo sportief als dit model doorgaans is, zo sierlijk en vrouwelijk toont het zich nu dankzij een uitbundig gebruik van diamanten. Op de geelgouden lunette fonkelen 47 diamanten en de metallic wijzerplaat is ingelegd met 225 diamanten. Het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een bi-color band met geelgoud.

 


 

1911

Ebel is een merk met een mooie, lange historie en die zien we terug in de nieuwe Ebel 1911. Het model, waarvan de naam verwijst naar het geboortejaar van Ebel, is geïnspireerd door de harmonieuze schoonheid van functie en vorm. Het combineert een edelstalen zeshoekige kast en band met geelgouden accenten. Op de parelmoer wijzerplaat schitteren tien diamanten.

 
 


 

1911 Marine editie

De Ebel 1911 Marine-editie is een gedistingeerd, elegant en premium herenhorloge. Het is ook een volwaardig duikhorloge dankzij de in één richting draaiende bezel voor een nauwkeurige timing onder water en een waterdichtheid tot tweehonderd meter. Bovendien mag dit herenhorloge ook boven water gezien worden. De Ebel 1911 Marine editie wordt geleverd met een galvanische diepblauwe wijzerplaat. Aan de edelstalen kast is een eveneens edelstalen band bevestigd, maar deze kan worden verwisseld voor een zwarte band van gerecycled plastic dat afkomstig is uit de oceaan.

 

Bekijk EBEL collectie