Type what you are searching for:

De stijl van deze maand: kleurrijk

Het aanbod aan sieraden en horloges is groot, maar toch lopen verschillende stijlen er als een duidelijke rode draad doorheen. Ter inspiratie nemen we u in deze nieuwsbrief elke maand mee op een reis langs de stijlen die we in huis hebben. In deze grijze maand leggen wij graag de kleurrijke stijl aan u voor.

 


 

Horloges

 

Luxe in blauw

Blauw is de kleur van de wijzerplaat en de alligatorleren band van dit model uit de La Grande Classique collectie van Longines. Het dameshorloge onderscheidt zich door een zeer dunne, stalen kast met een diameter van 29 millimeter. De luxe uitstraling wordt versterkt door de diamanten die de blauwe wijzerplaat omringen.

 

Bekijk Longines collectie
 


 

Cool in lichtblauw

De lichtblauwe rubber band geeft dit horloge van Carl F. Bucherer een coole uitstraling. Maar uitstraling is niet alles waar het om gaat want deze Patravi Scubatec is ook een hoogwaardig duikhorloge. Het is waterdicht tot dieptes van tweehonderd meter en is hiervoor uitgerust met een schroefkroon met heliumventiel. Boven water zijn het de kast van edelstaal en keramiek, de witte wijzerplaat en het automatische uurwerk die van dit duikhorloge een aantrekkelijk geheel maken.

 

Bekijk Carl F. Bucherer collectie
 


 

Warm in merlot

Levendig, kleurrijk maar toch ook klassiek. Dat is de Ton sur ton-damescollectie van het Nederlandse Staudt Chronometrie. Deze collectie bestaat uit horloges in verschillende kleuren zodat er voor iedereen een kleur naar wens is. Het edelstalen horloge is uitgerust met een automatisch uurwerk. Haast maken is overigens wel nodig, want van elke kleur zijn slechts honderd exemplaren gemaakt. Deze uitvoering is de Ton sur ton in Merlot, een wijnrode kleur die warmte uitstraalt.

 

Bekijk Staudt collectie
 


 

Heritage in pistachegroen

Met zijn pistachegroene wijzerplaat doet de Breitling Premier Heritage oude tijden herleven. De roots van dit model liggen dan ook al in de jaren veertig toen de familie Breitling het lanceerde. Anno 2023 is deze Premier Heritage een tijdloze klassieker met een stijlvolle, eigentijdse uitstraling. De edelstalen kast met een diameter van 40 millimeter herbergt Breitling’s Manufacture Calibre B09, een uurwerk met handopwinding en een gangreserve van zeventig uur. Dit fraaie uurwerk is te bewonderen door de transparante achterzijde van saffierglas. De pistachegroene wijzerplaat in combinatie met de bruine alligatorleren band zorgt voor een extra vleugje vintage.

 

Bekijk Breitling collectie
 


 

Sieraden

 

Een regenboog aan kleuren

Deze ring van Bron heeft de toepasselijke naam Confetti. De roségouden ring is dan ook een feest om te dragen: sprankelend, uitbundig, smaakvol en buitengewoon kleurrijk. De ronde kastjes van de ring bevatten een mix aan edelstenen in alle kleuren van de regenboog. Van de ingetogen uitstraling van champagne diamant tot saffieren in opvallende knalkleuren. De spectaculaire kleurencocktail zorgt voor een ring die niemand over het hoofd zal zien.

 

Bekijk Bron collectie
 


 

Zacht in lavendel

De lavendelkleurige chalcedoon geeft deze ring van Bron een zachte uitstraling. De edelsteen is bovendien zo bijzonder en zeldzaam dat Bron er een exclusieve collectie voor heeft ontworpen. In deze roségouden ring wordt de edelsteen gecombineerd met diamant. Dit voegt een sprankeling toe aan de ring waarvan er slechts enkelen zijn vervaardigd.

 

Bekijk Bron collectie
 


 

Verrassend in mintgroen en roze

Een mintgroene en een roze toermalijn vinden elkaar in deze ring van Artur Scholl. Langs een weg van roségoud die is geplaveid met diamant maken ze een kronkeling om de vinger om uiteindelijk samen voor een verrassende kleurcombinatie te zorgen.

 

Bekijk Artur Scholl collectie
 


 

Kleurrijk in toermalijn

Wie van kleur houdt, kiest voor toermalijn want deze edelsteen is er in een enorm aantal kleuren. Het Duitse merk Artur Scholl heeft de mooiste kleuren bij elkaar gezocht en gebruikt in deze opvallende oorhangers. Negen druppelvormige toermalijnen zijn voor deze roségouden oorhangers op sierlijke wijze onder elkaar bevestigd. Elk daarvan heeft een eigen kleur en intensiteit. Het resultaat is een uniek sieraad dat geen moment zal vervelen.

 

Bekijk Artur Scholl collectie
 


 

Uniek in Green Lemon

De kleur Green Lemon is zonder meer uniek te noemen. Deze kleur wordt verkregen door de edelstenen parelmoer, groen agaat en lemonkwarts op elkaar te bevestigen. Dit is een creatie van Bigli dat de bijzondere groentint heeft verwerkt in dit roségouden collier uit de Mini Chloé-collectie. Een perfect collier voor de dames die graag een uniek sieraad dragen.

 

Bekijk Bigli collectie