Type what you are searching for:

Het is bijna Moederdag. Laat haar weten wat u voor haar voelt.

Zondag 14 mei is de dag waarop we alle moeders in het zonnetje zetten. Niet alleen omdat het Moederdag is, maar vooral omdat we haar willen laten weten hoe we haar waarderen en hoeveel we van haar houden. Maar hoe kunnen we dat het beste uitdrukken?

 


 

Ondeugend

Is uw moeder niet alleen lief, maar soms ook wat ondeu­gend? Dan bedacht Bron voor haar dit lieve arm­bandje met witte maansteen en diamant dat een beetje ondeugend wordt door de toevoeging van shocking pink saffier. Mocht uw moeder wat braver zijn of gewoon een andere lievelingskleur hebben, dan is deze roségouden armband er ook in een andere kleur goud en met edelstenen in andere kleuren.

 

Bekijk Bron collectie
 


 

Handgeschreven

Een attent kaartje of een lieve brief, het handschrift van uw moeder herkent u al als u de envelop nog moet openen. Haar handschrift wordt nog mooier met deze rollerball Gnomo Moods van Montegrappa. De pen biedt haar extra gebruiksplezier door het frisse uiterlijk en een intrigerend silhouet. Binnen een ingenieus lippenstiftformaat ligt een schrijfinstrument gemaakt van ambachtelijk Montegrapite edelhars en puur zilver: klein, maar oh zo waardevol.

 

Bekijk collectie
 


 

Zeg het met diamanten

Hoe kunnen we beter zeggen hoeveel we van haar houden dan met diamanten? Een moeder die deze armband van Tirisi Jewelry cadeau krijgt, zal haar leven lang nooit vergeten wat u haar hiermee wilt vertellen. Deze armband uit de Monte Carlo-collectie is vervaardigd van roségoud en bestaat uit twee delen waarin witte en zwarte diamanten zijn gezet.

 

Bekijk Tirisi collectie
 


 

Een bloemetje

Een bloemetje met Moederdag is al een mooi gebaar, maar uw moeder heeft er maar kort plezier van. Een bloemetje voor altijd is deze Daisy ring van Georg Jensen. Het madeliefje van wit emaille op de zilveren ring zorgt voor een delicaat uiterlijk. Dat ook een eenvoudig madeliefje eeuwigheidswaarde heeft, bewijst het verhaal achter deze collectie van het Deense merk. Georg Jensen creëerde deze collectie ter ere van de geboorte van de Deense koningin Margrethe II in 1940. Sindsdien verovert de Daisy collectie de harten van modieuze vrouwen van elke generatie.

 

Bekijk collectie
 


 

Heeft ze echt alles al?

Er zijn moeders die zeggen: “ik hoef niks hoor, ik heb alles al”. Kent u deze moeder, maar wilt u toch iets geven? Dan is deze reisetui van Wolf een mooi cadeau. Voortaan neemt zij haar juwelen veilig mee op reis in deze tijdloze klassieker met elegante zachte lijnen uit de jaren vijftig, gemaakt van soepel, ruitvormig, gewatteerd leer en geaccentueerd met goudkleurige rits. De reisetui heeft een spiegeltje, vier vakjes, drie collierhaakjes en biedt plaats aan zeven ringen. En dit alles op 12 x 13,2 x 6 centimeter.

 

Bekijk Wolf collectie