Type what you are searching for:

Vier het 90-jarig jubileum tijdens het Van Hell Event 2023

Bij Van Hell juweliers mogen we al negentig jaar lang met onze klanten de mooiste geschenken uitzoeken om de bijzondere momenten in het leven mee te vieren. Die mooie momenten in het leven zijn er om te delen met de mensen die belangrijk voor ons zijn en dat doen we nu zelf ook. Tijdens het Van Hell Event vieren we onze 90ste verjaardag! Dat doen we graag samen met u, want de gasten in onze winkels zijn ook degenen met wie we onze verjaardag het liefst vieren.

 

Locatie: Kasteel de Schaffelaar, Stationsweg 6, 3771 VH Barneveld

 

AANMELDEN
 


 

Een sfeervol samenzijn

Ons verjaardagsfeest vieren we gelijktijdig met ons bekende, jaarlijks terugkerende event. In Kasteel de Schaffelaar te Barneveld is het maar liefst drie avonden feest. Tijdens deze dagen vindt u hier de collecties van de merken die we voeren en ziet u hoe ze worden gemaakt. Kijk mee over de schouder van de horlogemaker, edelsteenzetter en goudsmid en zie hoe hun creaties tot stand komen. Daarbij is er natuurlijk ook uitgebreid de gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje en de feestelijke lekkernijen van Van Hell patissiers.

 

Het Van Hell museum

Wie negentig jaar bestaat, kijkt natuurlijk naar de toekomst en naar het verleden. Van Hell juweliers heeft een rijke geschiedenis achter zich liggen. Historische items uit het verleden van ons van familiebedrijf zijn tijdens het event te vinden in het Van Hell museum. Kom gerust eens kijken en reis met ons mee naar vroegere tijden. Wellicht brengen de tentoongestelde items ook bij u mooie herinneringen naar boven.

 

Een bijzonder boek

Een bijzonder moment tijdens het Van Hell Event is de presentatie van een boek over ons 90-jarig bestaan. Het boek ‘Onze Reis door de Tijd’ neemt de lezer mee door de geschiedenis van het negentig jaar oude familiebedrijf. Vanaf het moment dat Anton van Hell in 1933 voor het eerst de deuren opende van zijn bedrijf tot aan de jongste generaties die zijn werk voortzetten. De verschillende generaties Van Hell komen aan het woord, maar ook de klanten en leveranciers delen hun mooiste herinneringen. Zo ontstaat een beeld van een juwelier die trots is op het verleden, maar klaar is voor de toekomst.

 

U bent van harte uitgenodigd om onze 90ste verjaardag met ons te vieren dus meld u snel aan.

 

AANMELDEN