Type what you are searching for:

De Van Hell Times

Bent u op zoek naar een mooi geschenk voor de feestdagen? Of bent u benieuwd naar laatste trends in sieraden en horloges? U vindt dit alles weer in de jaarlijkse Van Hell Times. Het prachtige magazine valt binnenkort bij u op de mat.

De Van Hell Times is het magazine dat wij jaarlijks uitbrengen om de merken die wij voeren het podium te geven dat ze verdienen. Het magazine bevat de mooiste sieraden en horloges van merken waar we trots op zijn en het biedt u hopelijk volop inspiratie. Vrijwel elk merk komt in de Van Hell Times uitgebreid aan bod, maar wellicht bent u benieuwd wat u kunt verwachten. Daarom hierbij alvast een sneak preview.

 


 

Artur Scholl

De sieraden van het Duitse Artur Scholl zijn stuk voor stuk uniek. Gemaakt van edelmetalen en de mooiste edelstenen heeft elke handgemaakte creatie een eigen gezicht. Het aanbod is gevarieerd, want Artur Scholl maakt niet alleen gebruik van verschillende tinten diamant, maar ook van bijzondere edelstenen in kleuren als groen, blauw en geel. Toch hebben de sieraden één ding met elkaar gemeen: het zijn allemaal ware kunstwerkjes.

 

Bekijk Artur Scholl collectie
 


 

Bron

De nieuwste collectie van Bron draagt de naam Rive Gauche en hiervoor vond het Nederlandse merk inspiratie in Parijs. Bron slaat de rechteroever van de Seine (Rive Droite) met zijn imponerende showrooms en kantoren van de wereldberoemde merken over, omdat het liever op ontdekkingstocht gaan op de linkeroever van rivier die de stad doorkruist. Op de Rive Gauche speelt zich het werkelijke leven af met al zijn dagelijkse en romantische beslommeringen. De gelijknamige najaars- en wintercollectie ademt deze Parijse sfeer; veelzijdig, informeel en prêt-à-porter!

 

Bekijk Bron collectie
 


 

Carl F. Bucherer

Carl F. Bucherer is het jongste merk binnen het aanbod van Van Hell juweliers, maar de Zwitserse juwelier en horlogemaker is al 135 jaar oud. Dat CFB horloges maakt van topkwaliteit mag dus voor zich spreken. Horloges als de Manero, Patravi en de Heritage Bicompax zijn niet alleen technisch geavanceerd, ze zien er ook nog eens prachtig uit.

 

Bekijk CFB collectie
 


 

Breitling

Breitling behoort tot de meest gewaardeerde merken die Van Hell juweliers mag voeren. U gaat daar volgend jaar nog veel over horen, maar voor nu tonen we u graag de nieuwste horloges voor dames en heren. Bekende modellen als de Navitimer, de Avenger en de Mustang zijn stoer, functioneel en sportief. Tijdens het Van Hell Event kunt u ze om de pols voelen, maar in de Van Hell Times ziet u alvast een voorproefje.

 

Bekijk Breitling collectie
 


 

Bigli

De naam Bigli is synoniem aan kleurrijke, elegante en moderne sieraden die gemakkelijk elke dag te dragen zijn. Bigli staat ook voor de schoonheid van eenvoud waarmee de prachtige objecten een sieraad zijn voor elke vrouw. Heeft u de Chloé, Infinity en LINK N°1 al gezien? U vindt ze straks in de Van Hell Times en in al hun pracht tijdens het event.

 

Bekijk Bigli collectie
 


 

De Van Hell Times valt rond 24 november bij u op de mat. Maar mocht dat onverhoopt toch niet het geval zijn, kom dan gerust eens langs in Amersfoort of Apeldoorn. Wij geven graag een exemplaar aan u mee.