Type what you are searching for:

Christmas Classics

Heeft u niets met trends als het om kerst gaat en vindt u traditie juist belangrijk? Dan is er voor u Christmas Classics. In deze trend gaat het om de klassiekers in typische kerstkleuren als groen en rood. Klassieke kerstdecoraties heeft u vast al in huis, maar wij zoeken er de bijpassende geschenken voor u bij.

Een echte klassieker doet het altijd goed, zowel als het gaat om de kerstsfeer in huis als om de cadeaus voor uw geliefden. Daarom kiezen wij voor rood, maar ook voor groen en warm oranje. Als eyecatcher in het interieur zijn er de klok van QLOCKTWO, een diffuser met kerstgeur van Culti Milano en een watchwinder van Wolf. De horloges van Ebel en Longines zijn gemaakt voor dames, evenals de sieraden van Miss Spring, Bron en Tirisi Moda. Handig voor op reis is de sieraden portefeuille van Wolf.